Nonii. Tükkaega jagelenud probleemiga et ajust ei jõua mass releedesse. Küsisin abi igaltpoolt, surfasin igalpool internetis, kontrollisin uuesti ja uuesti juhtmeid jnejne. Hakkasin ise aju kahtlustama. Targemad bemmisõbrad käisid vaatamas ja ütlesid et ju see viga mul seal ühendustes kuskil on. Mott oli täitsa maas, tõmbasin autole katte peale ja tegelesin teiste autodega. Eile võtsin uuesti asja käsile, kindluse mõttes kontrollisin uuesti kõik üle, kirjutasin West Coast Motorspordi meestele et võtke enda aju kaasa ja proovime. Esialgu tuli ja võttis kogemata nonvanose aju. Mõõtis ja kontrollis mul siin juhtmed kõik üle. Panime nonvanose aju külge ja süüte sisse, ja mass jõudis releedesse!!! Hops teise bemmi pealt õige aju ja piisas ainult võtme näitamisest ja pill nurrus! Oehh, ohkasin kohe kergendusest. Kiskusin enda aju lahti ja avastasin sealt veekahjustused
Sõber pidi otsima, ehk leiab mulle uue aju. Tähendab autole.
Vahepeal sai soetatud ka sport toolid, üks tool juba nahatatud ja teisele nahad olemas. Kuna ma ise suur naha fänn pole siis ilmselt lasen uue sisu õmmelda.
Nüüd võib hakata rahulikult kapotialuseid juhtmeid ilusti teipima ja muude asjadega komplekteerima, mott tuli tagasi 😀