Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 28.06.2020 kõikidest kohtadest

1. Tervist. Soetasin ka lõpuks siis omale ühe mõnusa vanakooli masina. Mootoriks on peale pandud hetkel 2.0 bensiin 95kw. Hetkesed plaanid sellega siis sellised, et keevitaks vajalikud kohad ära. Kemppi diffri võtaks alt ära, sest mis mina sellega ikka teen kui see on lihtsalt suve auto ja mina ketsi mutt ei ole 🤭 Kunagi tulevikus plaan värvida auto teist värvi aga noh see juba hilisem plaan. Eks ma hoian teid siis edaspidise auto saatusega kursis.
  2. Sõitsin 2,4td motoga pea 4aastat. Ei juhtunud selle motoga midagi, kõrveta kohapeal palju tahad, kui kõik jahutusega seotud asjad korras, visko, radiaator jne. Määravaks selle moto töös minu jaoks sai kõrgsurvepump. Sai ostetud hiina sisu mis kestis pool aastat ja mis ei olnud ka odav. Kui jahutuse kontrolli alla saad ei juhtu sellega midagi. Tuttaval e34tdsa millel bi-turbo, vesi-metanol pritse ja korralik seadistus. Ei ole mingit probleemi kui kõik korralikult teha. (2,5tds sama jahutus probleemiga). Vkm-i stendis rattast 280kw. Eks need mootorid kestavad täpselt sama kaua palju nende ehitusse raha panna. Ja maailmas raha palju.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.