2020
Igavesti nöökiv soojaklapp ja radikas said ära vahetatud. Nüüdseks pea nädalake on isegi vastu pidanud. Suht nüri töö minu arust. Arvamusi on muidugi mitmeid.
Mina lasin alla roolisamba, millest üksi ei piisand. Järgmine step oleks olnud pedaalikrempel täielikult eemaldada, aga jätsin foorumist kõrvataha variandi ahi alla lasta ja nurga all see radikas välja kakkuda - õnnestus. Eriti huumor oli tagumise flantsi ülemise poldi lahti-kinni saamine. Kõik mis sinna mahtus oli 8mm padrun ja 2 sõrme.
Vahetatud veel mõni lõdvik mootoriruumis.
Differ sai uued simmerid.
Esituli sai lühisest vabastatud - andis sellist viga otsida
Kardaan sai jälle uue leevendi. Viga tundub minu silmis natukese pikaks jääva kardaani pärast. Lükkab muhvi kergelt kaheksasse jooksma - muidu paigaldatud õigesti. Keskelt nuudist liigub kardaan kenasti, aga piisavavalt tagasi end ei tundu tõmbavat. Kui kohaltminekutega hullu ei pane, siis ehk kestab ka.
Uued mahlad, filtrid nagu ikka.
Mingi anomaalia on ka - mootoriruumist suvalistel hetketel ilma mingi kindla mustrita midagi kobiseb. Välistatud genekas, visko, veepump, rihma osakond, kkk alune. Agressiivne sõit pole asja juures miskit muutnud(eeldaks, et läheks hullemaks).
Järgmiseks: tagasild tihkeks.