Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 18.09.2019 kõikidest kohtadest

1. Paras pukk tuleb nende vedrudega..ma ütlen. Ma olen sarnastega sõitnud ühe hooaja, rohkem ei taha. Meie teedele sobib paremini ikkagi madaldusvedru, kui mingit sõidumugavust ka soovida. Kellegil oli siin vahvalt tehtud püstak ka, et originaalile pandi ülesse kaussi reguleeritav kruvi, millega sai kõrgust regullida.
  2. Tere taas! Vahepeal taas veidi arengut ja mootor vahele tõstetud, MaxxECU Race juhtaju ära ostetud, mootori ja kasti käpad valmis ja pill istub üle pika aja taas oma neljal rattal. Kõige lihtsam tundus v8 koos kuuese manu kastiga paika saamiseks kodustes tingimustes nina eemaldamisega ja selle polditavaks tegemises. Taha sai ostetud uued Skf'i veovõllid, compacti omad. Loodetavasti kestavad ka. Fiibrist tagumised m3 detailid said ka toodud ja mingil määral korra külge sobitatud. Pidurivõimendit pean siiski ka veidi liigutama, kuna mootori tsentrisse saamiseks jäi liiga lähedale. Aga veidi pildimaterjali ka lisaks kuivale jutule.
  3. Möödunud on hulga aega, selle aja jooksul on toimunud nii mõndagi. Pole küll olnud aega tegeleda nii nagu oleks lootnud. Aga selle aja jooksul olen autot komplekteerinud ja pole enam palju jäänud, et valmis saada. Suured ootused on uuel aastal võtta hooaeg vastu rulliga kulgedes.
  4. palju värvimine läks? Ilus on küll. Ja ehk saab sellega panna lõpu, rulliga mustaks värvitud e-kolmekümnete ajaloole.
  5. Täna sai auto viimane detail värvitud 🤩
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.