Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 07.09.2019 kõikidest kohtadest

1. Max. Alu plokk metall hülsidega puuritud rem mõõtu 84.25. M54b30 pöörlevad osad. Kolvid siis rem mõõdus. Kaas täielikult remonditud ja porditud Detjonoõševide juures. Ülejäänud üleval kirjas.
  2. Nüüdseks auto uues seades ja dünotatud. Dünos algusest peale käidud tktk-s. Esimest korda sai käidud dünos strokitud mootoriga(cr 10.3) ja stock aju ning seades. Numbriteks sai siis 114kw ja 215nm rattast. Kusjuures sai proovitud nii kn koonus filtriga kui ka stock õhukopsikuga, koonus filtriga oli 119kw ja 220nm. See mõõtmine sai tehtud siis põhjaks, et näha palju vems juhtajuga jõudu juurde tuleb. Peale juhtaju peale panekut ja seadistamist sai siis uuesti dünotatud ningi numbrid olid pettumust valmistavad 124kw ja 234nm rattast. Peale cr parandamist 11.3-11.5le, schrick nukkade paigaldamist(ennem olid m54b30 sisselaskes ja m50nv sisselaske nukk väljalaskes), summuti ümber tegemist ja m50 sisselaske kolle vahetust(ennem oli M52b28 kolle, kuna m50 kollega 2000-3000 pöörde juures häiriv resonantsi hääl) sai siis uuesti seadistatud. Numbriteks 166.5kw ja 286.1 nm rattast.
  3. Auto endiselt igapäevakasutuses , peab ennast viisakalt üleval , kui välja arvata ,et sain jälle ühest diffrist lahti . Eelmine oli vist 3,45 vms aga nüüd läks 3,23. Kütuse kulu langes märgatavalt selle vahetusega. Olin siin pikalt ka obc1 otsingul , kuid Eestist seda leida ei õnnestunud kuna hinnad olid rämpsu eest lihtsalt ebareaalsed kes tahtis oma pasa eest 150 euri jne .Esmaspaeval tellisin , siis obc Ungarist , müüa väitis , et tegu on uute asjadega mis on laojäägid ja pole kunagi autoküljes olnud . Ise suhtusin asja suht skeptiliselt kuid minu üllatus oli täna suur kui paki avasin , Täpselt nii asjadega ongi . Kaablid täitsa uued , temp andur uus , gong koos kinnitustega uus , obc samuti . Pole isegi ühtegi kriimu asjadel. Ning hinnaks oli asjadel alla 100euri . Täpset hinda ma siin avaldama ei hakka sama isik pakkus mulle veel tervet sound systemi Kitti , esimest mtech oem lisa jne . Oem lisa plaanin ise ligi võtta . Kellel huvi sound systemi vastu võib mulle kirjutada . Vahepeal leidis autos koha ka mtech kknupp koos valgusega. Hetkel ootan h2hest oem juhtmestikku , hetkel võetud toide tagumisest tuhatoosist. Lisan ka mõne pildi oma komplektist .
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.