Auto endiselt igapäevakasutuses , peab ennast viisakalt üleval , kui välja arvata ,et sain jälle ühest diffrist lahti . Eelmine oli vist 3,45 vms aga nüüd läks 3,23. Kütuse kulu langes märgatavalt selle vahetusega. Olin siin pikalt ka obc1 otsingul , kuid Eestist seda leida ei õnnestunud kuna hinnad olid rämpsu eest lihtsalt ebareaalsed kes tahtis oma pasa eest 150 euri jne .Esmaspaeval tellisin , siis obc Ungarist , müüa väitis , et tegu on uute asjadega mis on laojäägid ja pole kunagi autoküljes olnud . Ise suhtusin asja suht skeptiliselt kuid minu üllatus oli täna suur kui paki avasin , Täpselt nii asjadega ongi . Kaablid täitsa uued , temp andur uus , gong koos kinnitustega uus , obc samuti . Pole isegi ühtegi kriimu asjadel. Ning hinnaks oli asjadel alla 100euri . Täpset hinda ma siin avaldama ei hakka sama isik pakkus mulle veel tervet sound systemi Kitti , esimest mtech oem lisa jne . Oem lisa plaanin ise ligi võtta . Kellel huvi sound systemi vastu võib mulle kirjutada .
Vahepeal leidis autos koha ka mtech kknupp koos valgusega. Hetkel ootan h2hest oem juhtmestikku , hetkel võetud toide tagumisest tuhatoosist.
Lisan ka mõne pildi oma komplektist .