Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 15.06.2019 asukohas Postitused

1. Meie maja garaazis on viimane kuu aega parkinud just mitte E30 aga samaajastu väga kena tegelane:
  2. 2 punkti
    Tagaots on ka rondistunud, selle vastu aitab ehk alloleval pildil olev komplekt. Koliseb käiguvahetustel, kohati ka ebatasasel tänaval, hädade algus paistab olema surnud sillatala kandepuksides. Aga jõuülekanne, välja arvatud differ ja üks veovõll, on ka üsna lõtkuv. Proovib siis need odavad GSP-d ära, näis mis kujutavad endast. Kellel kogemusi, kas seal kummide all määret ka on või peaks osandama ja määrima enne kasutamist?
  3. Keegi siit foorumist veel sõitma? https://m.facebook.com/events/715349368882070?view=permalink&id=724643844619289&anchor_composer=false
  4. Kle Margo, mu autol näiteks jäävad jutid ainult pidurdades🙄
  5. No ma usun ka et inimene kes liikluses osaleb, peaks sellest lausest aru saama või sa pead kiirelt ristmiku vabastamist rikkumiseks?
  6. Ma nagu ka ei loe välja et punase alt läbi lendas 🤔
  7. Minu auto tõesti
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.