Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 24.03.2019 kõikidest kohtadest

1. Mõned pildi kokku panemisest:
  2. Tervist! Teen siis täienduse auto teemal. Eelnevas postituses mainisin, et tegemist on suhteliselt hea varustusega masinaga juba tehasest. Nüüd lisangi tehase listi ja täpsustan mis on alles, mis lisatud ja mis tulemas. Ise olen uuesti juurde lisanud tagumised el aknad, udutuled, paigaldamist ootab el katuseluuk, kuna hetkel mehaaniline. LSD differ on uuesti oma koha autoall leidnud. Püsikas on isegi algusest peale alles olnud ja töötanud. 3.0D ma seda käima ei viitsinudki ajada ja bensuka peale minnes ei sobi see kang ilmselt enam. Esituled mis olid pre omad ette pandud, asendasin uuesti fl omadega. Konditisoneeriga olen siiani kahe vahel, kas ajan selle jupid uuesti kokku ja käima või ei. Pigem hetkel tundub, et ei aja, kuna v8 puhul on ruumiga tuuga. Postituse lõppu lisan autost pildid, milline ta mul ostes oli. Järgmises postituses ilmselt lähen detailsemaks kui hull kere oli, mis sellega tehtud sai ja mis sellega teha veel on. Kui kellelgi küsimusi on, võib julgelt peale lennata. Vehicle informatsion VIN WBAAH91010CL73009 Prod. Date 1992-02-11 Type 324TD (EUR) Series E30 (3 Series) Body Type TOUR Steering Left Hand Drive Engine M21 Displacement 2.40 Power 85kw / 116hp Drive HECK Transmission Manual Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181) Upholstery (0269) Comfort And Interior Equipment S401A Liftupandslideback Sunroof Electric S411A Window Liftselectricfrontrear S423A Floor Mats Velours S428A Warning Triangle And First Aid Kit S494A Seat Heating Driverpassenger S498A Headrests Rear Mechanically Adjustable Multimedia S652A DVD Player S681A Roof Antenna S690A Cassette Holder Driver Assistance And Lightning S510A Headlight Aim Control S520A Fog Lights S530A Air Conditioning S535 ELEKTRONISCHE TEMPERATURREGELU S540A Cruise Control S556A Outdoor Temperature Indicator Wheels And Drive S209A Differential Lock 25 S210A Dynamic Stability Control S240A Leather Steering Wheel S288A BMW Light Alloy Wheel Cross Spoke 29 Environment And Safety S314A Door Mirror Drivers Lock Heated S320A Deleted Model Lettering Other Equipment S169A EU3 Exhaust Emissions Standard L801A National Version Germany
  3. 1 punkt
    @ryan ei meeldi väga need m- tech roolid.Aga igayhele oma. ladusin täna pystakud ka lõpuks kokku ära, päris viisakad said teised.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.