Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 03.11.2018 asukohas Postitused

1. 4 punkti
    Juba esimene puksivahetus oli täna. Auto pole meetritki sõitnud Tegelt ei meeldinud mulle ikkagi esiratta asukoht koopas ja panin lisaks M3 õõtsale ikkagi ekstsentrikpuksi ka õõtsa otsa. Kui Strongflexi punased panin käega sisse, siis ekstsentrik kollane oli ühes tükis ja andis pressi all sisse nikerdada seda kuju. Stanged hakkavad ka vaikselt looma. Kui need olemas, saab lisad paika sättida ja siis värvi saata kõik. Mootori alumiiniumosad läksid täna pritsi ja peale seda saaks hakata midagi kokku ka laduma seal osakonnas.
  2. Pole vahepeal midagi kirjutanud aga auto 99% valmis. Iga nädal ikka paar tunnikest olen teinud ja need viimased asjad võtavadki tohutu aja. Hetkel otsin kleepse kapoti alla ja ukse vahele. Ainuke jama ,et enamus tootmisest maas. Ukse vahele oleks vaja siis rehvirõhu oma ning kapoti alla värvikoodi oma. Muud kleepsud olemas. Ja eks neid pisi asju ole veel. Seniks aga tuleb kevadet oodata ,et saaks lõpuks mõned tiirud teha ja korralikud pildid.
  3. Seadus muutus mitu aastat tagasi ja peaks saama.
  4. 1 punkt
    Vabandust, kui varasemalt juba teemas küsitud... Aga kas selle rullikaga hakkab saama ketsi ka kerima lasta? Progress aus. Keep up the good work!
  5. Kui kleepse mujalt ei leia siis mul on kontakt inglismaal kes suht kenad replikad teeb.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.