Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.01.2017 asukohas Postitused

1. sisselaset kindlasti maha võtma ei pea. saad selle alt lahti lasta ,kui ka ülevalt, seal ruumi palju ju
  2. Ma saan ka sulle môned puksid seibid pakkuda, saada mulle koodid mida tahad kindlasti saada.
  3. forssist või saad kõik käigukangipuksid kui vaja. Starteri pead kindlasti ära võtma või noh kasti küljest lahti laskma.. vahetada võiksid vändasimmerlingi ja kasti simmerid, neid tunduvalt mugavam teha kui kast maas
  4. Pole pikalt midagi kirjutanud,sest auto lihtsalt enamus ajast seisnud ja mina tasapisi vajalike asju ostnud Nüüd aga auto venna juures tegemises (jeff) ja areneb ilusti lisan ka mõned pildid(auto alt must ja kole kuna pesemata aga kui vajalikud asjad tehtud mootori poolt tuleb ka kapotialune ja kere ilusaks teha lisaks turbo ehitamisele sai alla pandud lsd typ188 e34 diisli oma kui ei eksi 2.6..ülekandega olemas ka e36 coiloverid ,waisfab sillaosad jne.. Vahetatud said ka suured sillapuksid mis nüüd alumiinuiumist aga kuna olid ix omad siis täusis tagaosa 15mm
  5. Niiiii, näpud sügelesid ja nii ma siis kevadeks valmistun. Et ülevaatus ilusasti läbida, siis number 1 näitaja on tuled korda saada- eest regullitavaks ja taha korralikumad klaasid. Valida on mul 2 komplekti tulede vahel, et teha üks korralik. Valikusse jäi üks 'blacki' raam ja tuled ning siis ühed standard tuled, mis tuleb seest puhtaks teha ja 'blackiks' teha. RaidoM soovitusel harjaga puhtaks lastud vardad ja liiguvad väga libedalt nüüd. Roostes vs haljad... Täna sai üle käidud ka esimesed pidurid. Seekord tulid õhutusega kettad ning foorumikasutajalt 'Buumer' sai ostetud uued sadulad, mis said remonditud. Neerud ja võred saavad kah värskenduskuuri. Tahaks stange ka kere värvi saada, aga eks näis kas jõuab. Peale sai haamri värv ka, kokku panna oli ilus, kaua kestab- eitea Suuremad asjad enne igasugust ümberkirjutamist ja ÜV-d oleksi nüüd tuled külge, lambda, sumpa korralikumalt ära toestada, väljalaske lekked eemaldada, kuskilt immitseb tosooli, viskovent ette ja siis võiks hooaega täitsa alustada .
  6. Foorumis oli kasutaja meelis36, tema käes see auto kannatada sai, küll vist mingi sõber sõitis tegelikult. Ehk õnnestub temaga otsekontakt luua, saad täpse info
  7. Kôik mis pole vôimalik, on tegelikult vôimalik. Tàna saan keevitustöödega ühele poole. Tiivakaar ja karp said kenasti omale kohale. Silma jàrgi hinnates suhteliselt hea. Aga no eks maaler pàrast muljetab.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.