Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 10.12.2016 kõikidest kohtadest

1. Sai siis täna Saue ARKis auto ette näidatud ja nendepoolseid etteheiteid ei olnud
  2. Tervist, olen väga pikalt siit eemal olnud seoses teiste porjektidega (vaz 21063, scorpa, sierra, e36, volvo 760, corolla rat), aga rull pole ikkagi niisama seisnud. Vahepeal olen veidi ikka teinud ja nüüd võtsin jälle tõsisemalt ette, vahetatud vasak B-piilar kuna vana oli kõver küljepaugu tõttu ning vasak karp (uksed käivad üli hästi nüüd), armatuur maha, roostet eemaldatud siit-sealt, pahteldatud, klaasid eemaldatud, esiklaasi raamid uued peaaegu ehitatud, tiivaäär vanast pahtlialusest roostest maha lastud ja toda tegema hakatud jne. Pildid ka mõnest asjast, et poleks tühja loba (mõned pildid puudu): Sõbrad ka abis Sõbrad abis
  3. Auto kere on nagunii hukas, ei näe erilist mõtet liigset raha sinna kulutada. Saan selle kokkuhoitud summa pealt mõne teise asja ära tehtud ja ülejäänu läheb paaki kõik. Lisan ka progressist siis mõned pildid, ideaali ärge otsige, ma tõsimeeli ei viitsinud pahteldada. Aga detailid on ilusti roostekrundi jms üle töödeldud, et kohe maha ei mädaneks. Täna sain põhja alt ka suuremad paigad üle kohendatud ning krunt peale lastud, homme õhtul peale tööd värvin ära ja siis lähen lähipäevil juba tüv proovima.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.