Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.11.2016 asukohas Postitused

1. Võibolla on siin värskemat verd kes ei tea veel, aga classikutes mõnusaks lugemiseks üks E30 teema. Viimases postis mainitud kutt vist siin värske teemaga kui ei eksi http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?f=1&t=7936&start=80
  2. Deadlock/double lock on olemas aga puldist lukustades sinna näiteks ei lähe ja lukk tuleb konkreetselt risti keerata. Tavaliselt seda asendit ei kasutata kuna a) mugavam on võtit ju väikse nõksu jagu keerata ja b( lukutrummel nahkas ja selle tagant on juba suurem osa vajalikke tükke murdunud. Sellisel juhul tavaliselt õnnestub lukustada aga lahti saada enam mitte. Nupp topeltluku asendis kindlalt ülesse ei tulnud, mis ongi selle mõte sisuliselt, et igasugused riidepuu ja traatsilmustega aferistid autosse sisse ei murraks nagu pea kõigis hollivuudi filmides siiamaani asi käib Pilt on E36st aga põhimõttelise joonisena kehtib ka E30 kohta.
  3. Harcore, kui jutt 324td-st, siis ma leidsin teise võtme üles. Võin saata
  4. Ise ütlesid, et esiklaas nii või naa utiil ja läheb vahetusse. Mis neist küljeklaasidest siis purustada. Kiil välja ja urgitse see klaas tihendist ära. Kui klaas jääb terveks, on tore. Tuleb mõra sisse, mis siis ikka. Saab kasvõi ajutiselt tagasi panna kui vaja. Tihendit ennast pole vaja tglt üldse eemaldadagi selle jandi käigus.
  5. Kas lihtsam poleks korraks eemaldada esi või tagaklaas nt, liist välja ja korraks klaas eest?
  6. kangutad esiukse ülevalt nii et saaks vaheletoppida midagi millega saab linki avada tegin nii e36l
  7. Tänan heade sõnade eest. Garaaž on tõesti mugav ja ka elumajaga ühes, kuid kahjuks on see mu vanavanemate kodus, seega ei saa igal hetkel sinna midagi tegema minna. Samuti ei taha inimesi häirida. Peale istmeid hakkasime koheselt velgedega tegelema. Esmalt oli vaja need ära lihvida. Selleks kulus kokku umbes 5 tundi lolli tööd. Seejärel said need spreiga värvitud ja lakitud. Tulemus jäi kaugelt vaadates täitsa hea. Kui autol olid järgmisesse sihtpunkti, plekksepa juurde, sõitmiseks kõik neli silindrit käivitatud, astus mu vanaisa mureliku näoga auto juurde ja palus mootori peatada, sest kusagilt lekkis kütust. Lähemal vaatlusel selgus, et lekke põhjustajaks oli umbes 5cm pikkune kummivoolik, mille vahetamiseks oli vaja sisselaskekollektor maha võtta. Peale plekksepa juures käiku läks auto edasi kõrvalasuvasse värvitöökotta. Ühel hetkel meenutas vaatepilt pigem prügikasti kui autot: Lõpuks sai ikkagi enam-vähem kogu külg värvitud, sest keegi oli sinna võtmega kriimu tõmmanud, mis ulatus plekini välja ning oli seetõttu rooste läinud. Olles auto värvimisest kätte saanud, sai seda mõnda aega igapäevaselt kasutatud, nii et ühel hetkel tekkis isegi võimalus kunagised konkurendid samale pildile ära mahutada. Lisaksin siia teksti oma isa sulest koos illustreerivate piltidega: "See on seletamatult võimas melanhoolne ja kuidagi rahulikuks muutev tunne, kui tuled lõunalt ja aega parajaks tehes õnnestub 27 aastat vana auto kassetikarbist välja koukida seal võibolla viimased kümme aastat kinni olnud 44 aastat vana plastikusse ja paberisse pleekinud värvitoonirandiga helikassett, see kerge koputamise ja liikumaaitamise järel autoraadiosse susata ning vanadest väikestest BMW kõlaritest hakkab kostuma tuhmi ja sahisevat meloodiat, mis sobib ideaalselt sombuse ja halli ilmaga. Nii head elamust ei õnnestu isegi palju vanade autodega möllates kuigi sageli saada. Suurepärane lõuna oli" Igapäevaselt tundub täitsa mugav ja kerge auto olevat. Kuna mul endal kahjuks veel juhilube ei ole, olen vaid vähestel kordadel seda autot ise juhtida saanud, seega edastan siinkohal oma isa (kes ei ole BMW-de suhtes eriti positiivselt meelestatud) tagasiside konkreetse eksemplari tehnilise seisukorra osas: "Täitsa pe***s, ei ole normaalne et üks BMW nii hästi sõidab." "Rool on kerge, käigukast on ka kerge. Täiesti pe***s." "See on ilmselt üks parimaid BMW-sid, millega ma elus sõitnud olen." Need märkused on tehtud võttes arvesse fakti, et tegemist on 27 aastat vana autoga, mis on nagunii natuke katki. Nii palju kui olen saanud seda autot proovida, olen temaga ka nõus. Viimase asjana sellel aastal said ka pudelikorgid alla pandud, mille peale läks tuju kohe heaks ning läksime tegime paar ilusat pilti. Sellega on selle auto jaoks ka vanatehnikahooaeg lõppenud. Tööd on veel palju teha, kuid nüüd kannatab juba autot vaadata. Oli tore suvi ja jääb üle vaid loota, et järgmine tuleb samasugune.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.