Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 02.08.2016 kõikidest kohtadest

1. Tere! Mõtlesin, et oleks ka täitsa tore jagada oma rullikat teiega. Minuni jõudis ta pool juhuslikult aasta tagasi täitsa sõitvana ja enamvähem rahuldavas seisus. Oli sõbra auto kes kurtis, et kaas vist kõver, ma siis pool naljaga ütlesin, et müügu siis mulle, mul hea mootor olemas. ? Ja nii ta minu garaaži veereski. Kohe sai asjakallale asutud ja kere seisukorda hindama hakatud. Põrandamatti eemaldades selgus küll, et väheke tahab keevitamist aga ei olnud midagi ületamatut. Eesmärk on temast ehitada drifti võimeline masin. Palju ei ole jõudnud teha aga nüüd peaks asi kiiremini edenema kuina tōin ta endale vähe lähemale ja saab ka nädala sees asjaga tegeleda. Mõned pildid ka siis.
  2. Tõin Vengerfeldt-ilt mõned puudu olevad plastikud ning katuseluugi tihendi. Saab lõpuks selle luugi külge ära panna. Nädalavahetusel panin ka kõrvalistuja ukse ning esistange külge. Eix peaks nädala lõpuks lukud ka korda tegema siis saab uksed kokku laduda ja kõik külge ilusti. Katsetan ette erinevaid rehve ka nüüd. 225/45 ei saanud rooli veerand pööretki keerata. 205/40 hetkel alla, ruumi keerata palju aga on nii stretch, et mulle ei meeldi. Proovin nüüd 215/40. UM-ist ka veel väiksemaid vidinaid tellitud ning IS esilisa koos kinnitustega.
  3. Krigin äkki seotud lõppema hakkavatest puksidest ees sillas. Amordipadi. Õõtsa tagumised puksid. Stabika kondid. Roolivõimu rihm(kohapeal või väikse hoo pealt suurem koormus pumbal). Ehk?
  4. Juhtmestik käes ning aju ka valmis. Sisselase nüüdseks täiesti valmis, summuti kuni tagasillani valmis. Tagastange külge kruttima siis saab lõpupüti ka paika panna.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.