Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 13.06.2016 kõikidest kohtadest

1. 3 punkti
    Eile saigi 30 aastat vanaks. Sain ka üle mitme aasta trahvi 10 üle ja 60 euri
  2. Eile oli siis SEE PÄEV, kus Martin mu auto valmis sai. Vurasin kohe Tartusse! Masin aeti garaažist välja ja no amps vajus ikka lahti küll. Olen tulemusega väga rahul. Ilus, puhas. Rooli kohta pole vaja küsida. Uus on olemas ja rändab m20b20 Alpina pagassis juba viiendat korda vist Tallinnasse Puudu siis hetkel tagumine BMW märk ja juhipoolne alumine küljeliist. Aaa, ja proovin mingi aeg siis mõned pildid ka teha veel.
  3. Teen väikese update siia. Olin vahepeal 2 aastat Eestist ära ning auto seisis garaažis. Vajas ta juba ammu keretöid, sest tagumistes koobastes olid augud sees. Esiots oli tugevalt kivitäkkeid täis ning väikeseid mõlke oli nagu seeni pärast vihma. Leidsin Tartust maalri nimega Martin ja viisin auto tema kätte. Panen siia mõned pildid ka. Peale kahte aastat seismist Enne Tallinnasse toomist Maalri käes Tartus Koopad Sain ka nii palju targemaks, et diamondschwartz metallic värv nõuab heledat krunti. Antenni pole ka enam Minu soovil sai auto värvitud nii, et esitiivad oleks küljes. Seda selle pärast, et tiibasid ei olnud keegi veel kordagi sellel autol maha võtnud ja nad olid kenasti tehase kere liimiga kinni. Tagumised tuled ja suunad said õrna laki kihi peale. Puudu on hetkel juhipoolne liist mis istub küljekarbi peal. Proovin selle lähipäevil ära tellida. Keldris vedelevad BMW E61 kapoti ja pagaasniku märgid. Realoem-ist vaadates peaks suurus klappima E30 omaga. Loodan, et päriselt ka sobivad.
  4. Tervist e30 rahvas. Sai omale ka soetatud rullikas. Tehasest tulnud 318 ja peale tõstetud IS. Pill üsna madalaks lastud. Rootsis oli roolilati ja asfaldi vahe 4 cm aga keerasin coile 2 cm ülespoole kuna kartsin laeva sõitmist. Karteripõhi on tehtud ise ja pisut tugevamast materjalist. Mootor on pisut kõrgemale tõstetud. katus on äsja vahetatud. Pole veel väga jõudnud süveneda, aga üritan siia siis järk järgult kirja ikka panna mida teen ja mis juba tehtud on.
  5. Karbid on nagu ülejäänud keregi väga heas seisus õnneks.
  6. Pidin ühe pildi tegema, kuna omanik oli "kergelt" pilli läikima löönud
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.