Vahepeal pole väga palju küll juhtunud aga päris niisama pole ka passinud. Üldiselt iga nv töökojas ja nokitsen midagi.
Võtsin terve esiosa paljaks ja sõbraga tõstsime mootori maha. Esipaneelil oli palju väikseid roostetäppe ja need sai maha käiatud.
Esisillatala oli ka kergelt roostes. Lasin relakaga üle ja panin Hammerite peale.
Esipiduritele ostsin remondikomplekti, puhastasin suportid ja tuiskasin värviga üle.
Roolivõimust olen algusest saati puudust tundnud. Praegu kui kapotialune puhas, on seda üsna lihtne paigaldada.
E36 roolilatt + uued sisemised ja välimised rooliotsad ja kaitsekummid. Roolikardaan tuli ka välja vahetada roolivõimuga masina kardaani vastu.
Kaido käest sain akujuhtme, et aku pagassi paigaldada. Õudne jebimine oli seda paika panna. Teist korda tehes läheks tunduvalt kiiremini kuigi seda enam teha ei tahaks. Ülejäänud jublakad, mis akujuhtmega komplektis on, tulevad H2-st ehk: akualune plekk ja plussjuhtme kinnitused tulemüüri külge. Akukate tuli ka siitsamast foorumist.
Eile sai velgedega tegeletud. Üritasin mingi aeg tagasi home made soodapritsi teha aga ega ta hästi välja ei kukkunud. Võtsin poest soodapritsi kuid sooda asemel kasutasin peenikest klaasipuru. Ettevõte, kes seda mulle müüs ütles, et nad ise kasutavad ka klaasipuru velgede puhastamiseks ja see ei pidavat velge nii krobeliseks tegema nagu liivprits seda teeb.
Tulemus jäi päris hea. Minu õnneks oli velgedel mingi lahja valge spreivärv vms, sest see tuli üsna kergelt maha. Velgede kapslitele, mis olid originaalvärvi all, ei teinud see prits mitte midagi. Tõmbas natuke matiks ainult. Kapslid saab õnneks käsitsi puhtaks.
Natuke on muud nodi ka soetatud:
Z3 shortshifter
survelaager
esimene rattarumm
siduri töösilinder
käigukasti simmerlingid
käigukasti hoovastiku puksid
karteri tihend
E65 pealt pidurivõimendi
Varuosade list hakkab õnneks varsti otsa saama