Vaadake, autot ei saa võtta ainult kiirenduse järgi. Kiirendus/võimsus on lihtsalt üks oluline osa tervikust. See aeg, millal mingi 325i E30 oli kiiruse/hinna suhtelt parim pill mis saada turul on ammu möödas. Ilmselgelt saaksin ma kõvasti kiirema auto, kui selle auto maha müüksin. Siinkohal tuletan meelde ka et lisaks kiirete ja aeglaste autode vahele mahuvad ka kõik teised. Seega ei saa nii võtta et ahh nagunii see 325 ei rebi midagi pohh sõita parem juba 1,6-ga
Hobiauto puhul loeb minu jaoks kiirus, erilisus, välimus, juhitavus ja põhiliselt tunne mida see sõites tekitab. Kui te nüüd vaatate turul ringi, mis maksab auto, mis pakuks kõike seda rohkem kui võimas e30 siis need autod maksavad juba 5 kohalise numbri. BMW enda valikust turkavad vast esimesena pähe 8 ja 6. seeria. E30 on auto mis pakub kõike seda veel vägagi mõistliku raha eest.
Näiteks saab korraliku 325i raha eest ju osta e46 330i. Auto on sõiduomadustelt palju parem, kiirem jne. Küll aga mitte erilisem.
Väga hea näide on ka see kiire Civic siin. Jah auto on kiire, aga see on kole vana jaapani esiveoline küna. Peale selle et see hästi kiirendab ei tee see auto mittemidagi. Kuskil parklas seistes ei tõmba see kellegi tähelepanu, samuti ei paku see kuskilt otsast silmailu. Palun siinkohal mitte solvuda, sest võttes eesmärgiks ainult kiirenduse on tegu ju hea hinna/võimsuse suhtega asjaga. Mõtle palju maksaks näiteks ilusa E30 nii kiireks ehitamine, nii et säiliks ka ajastukohasus ja stiil ? Edaspidi katsume nüüd päris oma emalt saadud autost siia pilte mitte panna. Tegu siiski E30 foorumiga
Inimesed paigaldavad M50 jne uuema mootori oma 316i-le sest heas korras 325i ostmine ja selle modifitseerimine nii, et see 141+kw välja annaks on palju kallim. Seega ei saa hakata hädaldama ja kisama kui keegi oma 1.6 minema viskab ja sinna normaalse võimsusega mootori paneb. Lihtsalt siis see auto pakub juhile ka sõidurõõmu mõistliku raha eest. Ma mäletan, et venna auto mootor läks kokku pm 2000 eurot, mis ongi terve 316 hind
Miks just M20 ? Sest see on ainuke mootor, mida saab veel ehitada mõistlikult võimsaks veel enamvähem mõistliku raha eest, nii, et auto jääb visuaalselt originaalseks.