Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 04.04.2014 kõikidest kohtadest

1. Enam rohkem ei ole võimalik plekkvelge ära pimpida.
  2. Tahad oma 125kw isendist võrri teha?
  3. Juhipoolne uks on natuke kehvas seisus tõesti, seega mingi hetk võib vaja minna küll, aga pole hetkel prioriteetide eesotsas. Vahepeal siis oli võimalus oma galerii ära uuendada ja kes tahab saab veidi pilte klõpsida: http://t-lab.planet.ee/badbayer/ Ja kuna tänasel päeval elab enamus inimesi Facebookis, siis sai oma koha ka mu projekt: Bad Bayer - BMW E30 Project Mootori osas otsustasin esialgu õppimise mõttes veel M20 juurde jääda, lootuses, et ehk on kooliraha natuke väiksem Selleks tegin selle kohta ka teema Turboclubi: http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?f=5&t=12794 arx
  4. Mina olin jah see, kes helistas. Vaatasin, et sul on neid autosid palju lammutatud ja lihtsam on sõita ühte kohta paljudele asjadele järgi, kui igale asjale kuhugi eraldi. Esipaneel oli juba eelnevalt kõver ja kuna treileri peale saamiseks polnud mujalt kinni panna, siis panin ikkagi sellest. Puudus see tõmbamiseks mõeldud polt, mis stangesse käib ja ei sobinud ka vedava X5 oma Viimane kord kui garaazis käisin, siis avastasin veel, et juhipoolne ratas on äkki põhja alla käinud ja kogu pedaalide tagune plekk tahab vist välja vahetamist. Seega vist tuleb eix22 juurest üks terve nina tuua, millest ehk kogu vajaliku plekiosa saab lõigata. Viimase garaaziskäigu ajal tuli aga ka naiselt kõne, mille tulemusena kõik seal pooleli jäi ja tänaseks päevaks armsa tütre isa olen Seega tahab muu elu natuke nüüd sisse elamist, ennem kui auto kallale jälle saan asuda. arx
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.