Hüppa postitusse
Postitatud

Pildid toimunud üritusest:

http://pilt.delfi.ee/album/15983/?page=1

Sai siis otsustatud, et klubi sünnipäeva tähistataks 17-ndal kuupäeval Lafermes.

Kõik kes viitsivad siis tulge laupäeval (17.03.2007) 20.00 Ülemiste parklasse sinna suure "Ü" posti lähistele. Sealt ühine kruiis Lafermesse.

Kui ilus ilm siis võiks ka masinad puhtad olla - saaks pilte teha ja muidu silmailu :D

NB! õige sünnipäeva päev oleks 18.Märts ja klubi saab ametlikult KAKS aastat vanaks :D

.

• Vastuseid 71
  • Vaatamisi 11,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Kas on jälle samamoodi, nagu eelmine aasta, et mõned inimesed kohal?!

Mina küll lähen :D

• Autor

mina tulen samuti ja katsun ka tuttava (mitteklubilise) oma 2.5 mtehnikuga kohale meelitada :D

No nii, kurat kyll, sain teada, et tööl laupäev, ma ikka proovin tulla, aga kindlalt ei tea.

Raisk :D.Getukaz, siis vist ei saagi isiklikult üle anda, pean Snoopi juurde järgi minema.Asi pole veel muidugi kindel, äkki saan.

Ilm pani küll mõnusa käru maha:S just sai auto pestud ja värki..

aga mis seal ikka, üritame ikka kohal olla !!! :)

Endal jääb ikka tulematta...Pole millegiga tulla kahjuks :D Aga tehke rohkesti pilte vähemalt :wink:

Et siis ma lendan ka kohale arvatavasi kuna täna nii või naa linna nii et olen kohal aga auto ei ole enam nagu midagi mida vaadata kuna pole sõjaväe kõrvalt aega tegelda ainult metsas

• Autor

tähtis siiski osavõtt !

(kahju jah, et ilm sitaks pööras:S)

tuleks hea meelega kuid autol esiosa pole just kiita aga vanemate tegijate loal oleksin siiski käpp :D :?

tuleks hea meelega kuid autol esiosa pole just kiita aga vanemate tegijate loal oleksin siiski käpp :D :?

kui esiosa tulevikus korda teed, siis ei aja

kui esiosa tulevikus korda teed, siis ei aja

tööd autokallal käivad :D lähiajal teen siis vähe pikemalt vastavas alafoorumis masinast juttu ka.

no mis sellest välja kukkus 8)

ilge peavalu, tühi rahakott ja kadunud müts....

ilge peavalu, tühi rahakott ja kadunud müts....

kui nii äge oli siis tõesti kahju et ei tulnd, kuid kell pool 8 õhtul tekkisid küll Mikkuga plaanid tulla 8) a mis kellani te möllasite

• Autor

edusammud olid märgatavad :D ehk kolmandal sünnipäeval kannataks juba mingit pleissigi bronnida :D

ootaks ka snoopilt pilte...

kodo kuskil 4-5 paiku

ja mina olen cabrio fänn nüüdsest!! 8)

kui nii äge oli siis tõesti kahju et ei tulnd, kuid kell pool 8 õhtul tekkisid küll Mikkuga plaanid tulla 8) a mis kellani te möllasite

·

Oleks pidanud ka ikka minema juku!

Respect neile, kes kohale tulid !

ma praegu hakkasin mõtlema, et kõik autod mis kohal olid siis alla 2.5'seid polnudki :) (oli see siis 2.5'ste ja võimsamate kokkutulek?)

Aga edusammud olid märgatavad. Eelmine aasta oli 3 autot. Seekord tõesti 8

Ja siis mõned pildid ka:

http://pilt.delfi.ee/album/15983/?page=1

Minu teada ei ole, sõber helistas ühekorra siis õeldi et pole müügiks aga äkki nüüd või millalgi on jälle :D

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus