Hüppa postitusse
Postitatud
comment_76440

Sai siis ostetud endale kasutaja Magnuse käest  e30 316 kupee  mille aastaks on 85.Sisu on tal beez,hele sisu.kere vajab uuesti värvimist ja mõningad asjad vaja kinnitada. see mul esimene karbus mootoriga e30   :P 

vahetamist vajab parem tagumine ratta laager   :)

post-1894-0-47992400-1394299469_thumb.jp

Muudetud , muutis harcore

• Vastuseid 52
  • Vaatamisi 10,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• MargusRaska
    MargusRaska

Kõike kannatab keevitada.Kui uks ise veel korralik,mida ma väga ei usu, siis miks seda vahetada. Ja ole hea,viska see "riiul" sealt hästi kaugele. Edu toimetamisel!

• täna siis sai auto lõpuks tööle töökaaslane tegi vahe puka kinitused ka veidi ringi  ja sobis alla radikas sai aiudiselt kinni pandud kõik toimib aga vaja veel mõningaid asju teha ja vastu õhtut sa k

• Miks seal vahepuki sees laagrit ei paista Käib niisama kummi sees ringi ve

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_76465

Vähe on neid bemarivendi kes saavad öelda, et mul on karburaatoriga mootor :D

jah ja mina oman oma esimest e30 millel on siis karburaator vahe on kohe tunda kui oled 2.0 kogu aeg sõitnud hetke seisuga jääb kõik kapoti alune samaks ja naudin seda mootorit  :)

• Autor
comment_76680

nii mõtet liiguvad uue mootori poole et siis peale läheks m50b25 141kw esmalt tuleb selle jaoks ka raha leida ja ka muud asjad vajavad autol tegemist,kui keegi peaks oma rulli pealt m50b25 141kw maha tõstma ja müüki panema võiks teada anda oleks huvi moto vastu :) võib ka 3.5 155kw pakkuda 

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_77277

nii võib-olla nädala lõpus siis lähen rulliga töö kaaslase garaasi ja hakkan laiali võtma kuna aku alune vaja ära keevitada ja leitsin mõned kohad veel mis vajavad keevitust :) ja eks siis näis mis värvi teen kogu auto. mootorit ei saanud ka korralikult tööle :(

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_78617

aku alune ja kaas sõitja nurk sai siis pilti tehtud eks tuleb veel neid pilte kust vaja keevitada aga hetkel auto lihtsalt seisab ja ootab,kuna tahan kõik ühe korraga teha nii moto uus peale ja ka keevitatud isegi tahan siis terve auto ka ära värvida :)

post-1894-0-31080100-1397911786_thumb.jp

post-1894-0-22566500-1397911809_thumb.jp

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_79907

pole midagi siia tükk aega kirjutanud täna siis sai rullil moto maha võetud ja ka doonor autol moto maas homme hakkan seda siis peale panema ehk esmaspäevaks peaks siis autol ka hääled sees olema ja järgmiseks siis võtan ette värvimise ja muud nipet näpet asjad 

comment_79954

Kui õiget kardaani ei leia siis tee lühemaks. Ma olen jupi välja võtnud ja ühenduskohta 8cm pikkuse toru sisse löönud nii, et mõlemale poole enamvähem võrdsalt jäi ning kinni keevitanud probleeme pole sellise aretisega veel olnud toru peab aint täpne olema. e34/36 kardaanid sama sise mõõduga seega mänguruumi ka.

Muudetud , muutis sõge

• Autor
comment_79959

kardaan jäi veidi lühikeseks kui  panin vahe pukka ühe poldiga kinni siis ei ulatunud käigu kasti otsa ja vahe pukka erinevused on ka mõlemal kohe näha . juhtmestikuga sain alles täna jebitud aga veel tööle pole saanud palju veel teha.

Doonoril oli kõik sobilik ju peal, miks tolle kardaan ei sobi ?

Samuti kas juhtmestiku said toimima ?

• Autor
comment_80007

täna sai siis juhtmestikuga mässatud esmalt võtsin teise pealt vajaliku maha ja panin siis oma kupeele ühendasin ära sai ka mootorit ringi aetud.mõningad juhtmed veel ühendada siis peaks ka juba mootor töötama ja eks tuleb veel nipet näpet teha.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_80571

täna sai siis rulli kalal tegutsetud ja supsi alla visatud tuleb uus teha korralik sinna alla ja ka kardaani vahe pukk välja vahetada kuna on teise ovaalseks venitanud :S milles viga et ta seda tegi kas mootor on siis viltu?

post-1894-0-67805800-1401829223_thumb.jp

post-1894-0-08640500-1401829673_thumb.jp

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.