Hüppa postitusse
  • 0

Täistuled


kruusmann

Küsimus

Millest on tingitud selline probleem. Tulen sõidust autoga ja kasutasin täistulesid. Jätan auto seisma, panen tuled kustu, täistule kang jääb ette asendisse. Uksed lukku, tuppa õlut jooma ja mingi aja möödudes näen, et autol täistuled põlevad. Uuesti õue ja tuled kustu. Miks nad kohe põlema ei hakka kui süüte välja keeran vaid mingi aja möödudes. Ja miks nad üldse põlevad kui süüde väljas.

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Pakun, et relee või kaitsmeploki sees on niipalju niiske ja võimalik, et ka korrosiooni või mustust, et kui sõidust tulles soe tehnika hakkab jahtuma siis tekkib selle pinnale kondents mis annab niipalju ühendust, et relee K3 klemmile 30 tulev pidev (+) lülitab relee sisse ja (-) saab ta läbi teiste releede või asjade.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

See on ise tekkinud "follow me home" lisa, mille eest uuematel mudelitel küsitakse raha. Sul on lihtsalt eriti arenenud variant. Tegelikult järgmine kord kui jamab, tõmba relee välja, tuled kustuvad ära loodetavasti ja mõõda relee pesast, kas juhtahelasse tuleb vool peale, kui ei tule, siis 100% relee, kui tuleb, siis juhtahela viga. Kahjuks ei saa alati originaalskeemist juhinduda, sest need autod on käinud läbi 10 elektriku käest, kellest mõni võib vabalt olla nii lahke, et on mingi kõlari juhtmega tulede releele otse voolu vedanud - kunagi ei tea.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus