Hüppa postitusse
Postitatud
comment_4222

Sai eile (17. Juuli 2011) lõpuks soetatud kauaaegne lemmik - E30 kupee. Ei olnud otsest plaani osta niipea, aga läks teisiti ning nüüd olen õnnelik E30 325iX-i omanik. :P Plaan on jätta auto väga pikaks ajaks.

Ostetud sai ta Tallinna lähistelt ning eelmine omanik on olnud väga hoolas, tehniline seisukord on ideaalne, neliveose tüüpviga vahekast on korda tehtud ning hiljuti vahetatud rihmad, rullikud ja kõikvõimalikud õlid. Kere on eeskujulikus korras, kuid esineb paar väikest mõlki, aga see väike mure. :) Üldiselt on auto väga heas seisus ning vähemalt esialgu võib muretut sõita nautida.

Toodud on ta 2005a Saksamaalt, esmane registreerimine toimus detsembris 1988, tegemist Facelift mudeliga seega. Värvuseks on must, all on 15" valuveljed. Muusikat mängib originaal BMW makk koos tagumiste Pioneeri ovaalkõlaritega.

Autoga sai kaasa ka originaal BMW Service manualid, kasutusjuhendid, 2 paari võtmeid. Lisaks on tööriistakohver ilusti täidetud. :)

Lisadest:

Roolivõimendi

Katuseluuk (manuaalne)

Sportistmed (ideaalses seisukorras)

Puldiga kesklukustus

Shortshifter koos M käigukanginupuga

Hella black esituled (kaugtuledes Xenon)

Esimesed udutuled

IX kerelaiendid

ABS pidurid

BREMBO pidurikettad

Esiamordid Bilstein B6

Tagaamordid Koni

Õlirõhu, õlitemperatuuri, akupinge näidikud

M tech antitiib

Simonsi sportväljalase

Mida tulevik toob:

Ilmselt tuleb 16" või 17" BBS RS või Style 5 valuveljed, eks näis kas 4 poldiga või ehitab ümber 5 poldi peale

Xenon esituled

Muusikasüsteemi täiustada veidi

Udutuled kollaseks kiletada või kollased pirnid tuledesse

Rool välja vahetada originaal M-Tech vastu

Ette must neer

Esimesed suunatuled toonida

Madaldusvedrud

Toonkile akendele

Smoke tagatuled

Võib olla kunagi kauges tulevikus väike vile kapotialla :P

Mingihetk on plaanis ka mootor lahti võtta ja täishooldus teha mootorile, siis oleks süda rahul. :)

Aga pilte ka (Mingihetk kindlasti paremad)

283815_10150256046102427_704037426_7315803_979546_n.jpg

283314_10150256047342427_704037426_7315830_6552512_n.jpg

269177_10150256047672427_704037426_7315837_6492422_n.jpg

22699267.jpg

• Vastuseid 96
  • Vaatamisi 15,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_4210
Istmed lausa vähem levinud recarod, mitte lihtsalt spordid :)

Kas kõik 4 jalamatti on autos olemas, äkki viitsid juhi kohast ka pilti teha?

Taga muidu lihtsalt lip spoiler, mis ei ole m-tech :wink:

Jah, kòik neli matti on olemas. Saad täna pildi kah. Istmetega olen ise ikka ülirahul. Megamugav on sòita ja täitsa ilusadnäevad välja. See antitiib peaks tegelt Hella oma olema üldse.

• Autor
comment_4200

Täna sai ARK-is käidud ja nüüdsest see auto 325iX'ina arvele võetud, ennist oli ta arvel 325i-na. Põhjuseks, miks ta polnud X-ina arvel oli see, et 2006 aastal polnud ARK-i andmebaasis sellist tüüpi nagu iX. Sellest on ilmselt foorumites juttu kah olnud.

Kui hästi läheb, siis lähipäevil saan soetada ka M-tech 2 rooli. Originaalrool on mul ka olemas. Kõik originaaljupid jäävad mul alles, et iga kell saaks täiesti originaalseks masina tagasi teha.

Mõned pildid ka seestpoolt:

de395t.jpg

25aueeh.jpg

2dbo745.jpg

comment_4199

Tahtsin just seda passi teemat küsida, minu algatusel ja ühe teise kasutaja eestvedamisel sai see IX teema käsile võetud , kuigi kes ei hooli ja ei küsi seal, sellel jääb see ikka muutmata.

See on hea,et originaaliks tagasi tegemise võimaluse alles jätad :P

Tõsta autot pigem kõrgemaks, mitte ära madalda, küll talvel hakkad kõrgust taga igatsema, kui oled vahepeal ära madaldanud ja mõttetus lumes juba kinni oled. Ixi madaldus saab üldse max -40 olla ja esipooltelgede nurga tõttu ei soovita sedagi.

Porimatid pole ikkagi ixi omad (juhi oma just) Mõtlesin et näen selle õige asja ka ära lõpuks :)

• Autor
comment_4158

Eks madaldus tuleb ära testida omal nahal ikka :P Võib-olla tõesti ei tule madaldust, kui tuleb siis kunagi hiljem. Hetkel rohkem velgi vaja!

Aga väike update ka. :)

1) Esimesed suunatuled said toonkihi alla ning minujaoks väljanägemine paranes.

2) Ostetud sai M-Tech II rool, diameeter peaks olema 37cm.

268262_10150257743647427_704037426_7335851_6411349_n.jpg

3) United Motorsist uued numbrialused:

285150_10150257743867427_704037426_7335853_2669484_n.jpg

comment_4134

velgedega on sul kehvasti, 17 BBS RS on sul üsna võimatu leida 4x100 auguvalemiga, ise taastan juba üle poole aasta endale kupee ix'i ja hiljuti otsisin ka aga polnud pakkuda (euroopas vähemasti mitte) ja kui ongi, siis pead arvestama tõenäoliselt kuskil 2000+ euriga ehk sinu auto puhul kuskil 2/3 auto hinnast! :)

Mina hetkel tellisin endale austriast replica RS'id, sest ilma ratasteta ka hakkama ei saa :), maksid ca 800 euri, mis on mõistlik üsna hea kvaliteediga selliste velgede eest...

Veidi OT aga Eix, ma vahepeal ostsin endale ühe sedaan kerega ix'i ja seal on küll usutavasti originaal matid sees... :P

• Autor
comment_4117
velgedega on sul kehvasti, 17 BBS RS on sul üsna võimatu leida 4x100 auguvalemiga, ise taastan juba üle poole aasta endale kupee ix'i ja hiljuti otsisin ka aga polnud pakkuda (euroopas vähemasti mitte) ja kui ongi, siis pead arvestama tõenäoliselt kuskil 2000+ euriga ehk sinu auto puhul kuskil 2/3 auto hinnast! :)

Mina hetkel tellisin endale austriast replica RS'id, sest ilma ratasteta ka hakkama ei saa :), maksid ca 800 euri, mis on mõistlik üsna hea kvaliteediga selliste velgede eest...

Veidi OT aga Eix, ma vahepeal ostsin endale ühe sedaan kerega ix'i ja seal on küll usutavasti originaal matid sees... :P

Väga keeruline on jah neid velgi leida, aga praegu on silmapiiril Borbet A veljed ning Azev-i veljed. Tuleb soodsam ka. Praegune majanduslik seis ei luba osta tutikaid RS-e.

Kui kellegil on pakkuda Borbet A velgi 16-17", siis andke märku :)

Nüüdsest M-Tech ll rool peal ja uued reg. märgid.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_3723

Nii, sai siis toonklaas.ee-s lastud paigaldada tagumistele akentele toonkiled ja esimesed aknad läksid kõik turvakile alla. Ise olen tulemusega rahul. Nüüd jätkuvad veljeotsingud kõrgetel pööretel edasi. Kui korralikke kasutatud AZEV velgi ei leia, Siis tuleb ilmselt Soomemaalt tutnoid veljed osta...

S

• Autor
comment_3711
Azevit leiad ebay'st küllaga, hoia lihtsalt silm peal. 8)

Eks seal ole neid jah, aga saatmine Eestisse ja ülekandetasu on juba küllaltki kopsakad summad. Lisaks sellele ei tea kunagi mis seisukorras need veljed tegelikult on. Isiklikult ma pigem panen raha natukene juurde ja lähen kindlapeale välja kui ostan siga kotis :lol:

• Autor
comment_3703
Tutikad azevid maksid mingi hetk u 3000 eeki tk, kui ma endale ostsin,

nii et polegi väga hull.

Jah, umbes 200 euri ringi nad jäävad tk. Räägi kust sa endale hankisid ja kas tead, mis ettevõte Eestimaale toob (kui toob) :)

• Autor
comment_3348

Nii, praeguse seisuga sai siis ebay's üks oksjon võidetud. Velgedeks siis 17" AZEV TYP A 7,5". Nüüd ootan, kunas veljed Tallinna jõuavad.

Plaanidest siis ilmselt niipalju, et panen vist park- ja udutuledesse bluevision pirnid nagu kasutaja webbit rullilgi, kuid see pole veel 100% kindel. Siis pean veel tagatuled ära toonima. Kui need tegevused on tehtud, tulevad ka kauaoodatud pildid.

Seniks päikest...

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_2407

Lõpuks saabusid siis kauaoodatud veljed - AZEV TYP A CLASSICO 17''

Olen ise ostuga väga rahul. Veljed on ilusad ja kahjustustevabad, rehvid on väga korralikud. Homme proovin asjad alla kruttida ja siis tulevad ka masinast korralikud pildid, ausõna :lol:

263h6cl.jpg

2efrejc.jpg

51ekqh.jpg

• Autor
comment_2338
Ohoo ilus IX :lol: aga veljed on väga korralikud, ilusad jah.mul olid ka sellised vaid 16x9 , oli nagu tee rull :D

Edu autoga!

Poleks mul X, siis ilmselt oleks mul ka kòvasti laiemad veljed. Aga jah, tänane allapanek ei ònnestunud, pean vaheflantsid ostma. Ees hakkas support òrnalt vastu velge käima.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.