Hüppa postitusse
Postitatud
comment_4696

Nii sai siis ka soetatud enndale üks E30 heleroheline kasutajalt Lauri1.

Eks siis lisan ka pildid varsti ning teema mis ma taga teen ja mis masinaga toimub.

Hetkel ei oskagi midagi erilist rääkida, eks tulevased pildid räägivad ennda eest.

• Vastuseid 160
  • Vaatamisi 19,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_1020

Ega siin muud plaani pole kuid ma praegu otsinjavaatan siin juba vimsamaid mootoreid. Hea oleks kui kuskilt saaks ühe 2.5 mootori.

Sams vanal peal on see jama et sel oli plokis mõra ning seega tuleb mõlemad laiali lammutada. Oleks see tüüp mule õelnud, et ta ei tea seisust midagi siis ma oleks kohe maas olles kõik asjad laiali lammutanud ja teinud korralikult kogu asja aga see jobu üttles, et kõik on korras jne. Küsisin veel mitu korda kas on vaja midaig teha. Aga see raius et küik on perfect.

• Autor
comment_774

Nii eile hommikul oli igav ja tegin esilisa kinnitused korda ja eemaldasin nipukad seda kinni hoidmast kui sai ta lahti sõidetud äärekivitaha.

Ja otsustasin ka siis tuled ära vahetada. Pime aeg tulemas ja uuemad tuled on ikka paremad ning valgustasid õhtul ikka oluliselt paremin kui eelmised. Mis kogusid niiskust sisse ja olid ikka pärs mädad ning ka reflektorid olid nii tuhmunud, et jube.

Uued tuled lammutasin lahti ning puhastasin kõik ilusti seest ära.

196164484db9a1_l.jpg

• Autor
comment_711

Nii siis nv väiksemad sõidud on mootorilt vällja toonud ühe ebameeldiva heli :S

Et siis lisaks et see mootor mis ostsin oli täielik jama on sellega enast tõestanud. Mootoril on ka juba kolks alpool sees. Nii, et varsti on kuskilt midagi laiali. Sellised on siis remonditud ja korralikud mootorid. Mida võib mõnelt mehelt osta.

• Autor
comment_319

Nii täna tõin endale toonori millel siis 2,5 mootor peal ja suht ok tundub olevat kävitub ja hääl on meeldiv ning ei tossa. Eks ole näha kui maha tõstab ta ja lahti teeb ning pilgu peale viskab talle. Samas pole kuskult mootor nimodi õline ka, selline loomulik tolm on seal ja rohkem midagi erilist.

Lahedad tagatuled on mudugi mida peaks endaoma külge proovima.

comment_289

Nägin täna kohilas seda kui ei eksi ,väga mahe e30(eksimis võimalus suht väike,sest must kapott ja selline värv) :) pre kupeed kõige ilusamad e30-ned mu meelest :)

töö kaaslane vaatas ka ,et si..ks ilusat värvi e30 :D

• Autor
comment_239

19671439915820_l.jpg

196714675529dc_l.jpg

Praegu ootan milal garaasi saan Kohilas. Vaja siin mootori vahetusega tegelema hakata. Tahaks suvelõpu üritusele juba uue südamega tulla.

Muidugi mis hea toonorist on, et sealt saab detaile mida kas endal pole v siis ümber vahetada. Sain sealt korraliku tagumise akna kardina mis koos selle rulli süsteemiga :D. Muidugi on olnud auol kunagi mis tõin tagmsed aknad ka lahtikäivad aga need hinnalised asjad on juba maha müüdud.

• Autor
comment_222

need tuuning tuled siin ei sobi väga minu omale. Ja no see toonor on suht rimakas jah kuid karbid on head aga nina ja pagas on ikka oma rooste korralikult saanud. Teen selle masina üldse selisese korda, et peale mootori vahetust läheb sinna eine mootor peal ning läheb turgu. ( panen sinna 2.5 tagasi peale mis sõbra E34 lt tuleb.) Siis jääb vähemalt üks E30 ehk tänavale ja keegi hakkab teda ehk tegema. Parem ikka lootust anda kui pressialla saata.

• Autor
comment_36

Nii nii nii siis. Homme tõstab vana mootori vaheöt ära ja kui jõuab siis uus ka vahele ning panen ta ka tööle olenemata mis kellast ma ta sinna vahele ja külge saan :D. Sain mudigi korralikud taljed ja homme peab veel ühe 150 eurise töörista komplekti ka ostma siis parju lõbusam ja mugavam ikka autot parandada ja teab mida teha.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_32386

Nii siis autoga siin tegeldud väheke isegi. Mootor sai vahetatud ja muretult. Sisse läks Castroli Magnatech õli ja uus filtergi pandud. Siis sai veel vahetatud tagumised ratta laagrid ja silla tala puksid. Ning ka veel esimesed stabika kondid ja puksid. Ning olen taga muretult sõitnud. Eks peab ta ikka vist talveks kuidagi seisma panema, et see sool teedel teda ei hävitaks. Ja seega oleks ka järgmine sügis vähem tööd teha kui on plaanis kere täielikult korda teha ning uuesti värvida. Ja ka mootorit natuge uuendada ja kõpitseda :D

comment_32742

No värv peale ja päris hea.Udukad ka ette seebima siis ok juba.Need mis sul endal olemas juba on peaksid kinnituma nüüd otse M-techniku külge .Tagused jäävad ülle.Ma vaatan homme liiste tõin m-tecniku liistud soome kas on sammad või on erinevad väliselt tundusid sammad olema.

• Autor
comment_32760

http://realoem.com/b...536&hg=51&fg=15

Vaja siis vist selliseid asju nagu joonisel on 20 ja 19 ?

Või siis selliseid nagu originaalid on aga alt äärest on osa ära lõigatud.

Aga samas ikkagi peavad olema teised kuna muidu M-techi lisa ots ja katete otsad ei istu kokku.

Muudetud , muutis Greger

comment_32775

Mul küll org. selline nagu sinul peaks olemagi välimiselt mitte kahest osast .Ma võtsin ta eest ja seda pole keegi lahti võtnud enne mind.Ma arvan et see liist on tagant vähe teisugune .Homme vaatan tööjuure mul mõlemad varjandid siin olemas ma loodan aga pagan hakkasin mõtlema kuna minu seda tagavara lisa on ka nurkadest lõigutud ehk ongi nende tava liistude pärast.Seda tean küll et tagumise stange nahal ja otstel on rautselt vahe sees tava omaga.

gallery_581_8_40762.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.