Hüppa postitusse

Tartu kokkutulek??

Soovitatud postitused

Postitatud

Ma arvan, et siis võiks väikese kogunemise jälle teha kui mingi lumelaadne toode maha tuleb...

+1 , siis võiks ka videot teha :D Ekul ja mul goprod olemas, mis autole visata :P

Postitatud

+1 , siis võiks ka videot teha :D Ekul ja mul goprod olemas, mis autole visata :P

Mul ka olemas, eelmisel aastal sai Vazzaga jääpeal testitud ja päris hea tulemus oli.

• 2 nädalat hiljem...
Postitatud (muudetud)

Detsembris ka kokkusaamist on? Saaks uue autoga eputada. :P

Räägitud sai, et kui lumi maha tuleb, siis esimesel võimalusel kokkusaamine.

Muudetud , muutis siimp
Postitatud

Praegu nagu ilmateade lubab lund kolmapäevaks :D 
Suutsin ainult enda gopro autoga alla ajada ja iminapp on katki. Eks üritab lume tulekuks uue leida. 

Postitatud

Mul praegu asi rehvide ja mootori taga. Panin ette liiga kõrged naelad ja sain logaritest lahti driftides. :D Uued tellitud, vast jõuavad õigeks ajaks kohale. :)

Postitatud

Siiani on tavaks olnud üle nädala kolmapäeviti kell 19 paiku koguneda kesklinna statoili tagumises parklas.Kehvemate ilmade puhul tasku all parklas.

Postitatud

Prismasse vist nägu näidata enam mõtet pole tänu mõnele siinsele. :D Alles eelmine nv sai seal külksi lastud ühe 525ga ja ise ka imestasin et kuidas ta kurat nii mahedalt libe on. :P

Postitatud

Linna vahel tasub ettevaatlik olla, minu fun on selleks talveks läbi. :) Jäävad alles ainult Ilmatsalu ja Ulila.

Kuidas nii? 

Ise sai nv käidud põhja-eestis müttamas. Väga mõnus oli. Kohati 20 cm lund :D

Postitatud

Linna vahel tasub ettevaatlik olla, minu fun on selleks talveks läbi. :) Jäävad alles ainult Ilmatsalu ja Ulila.

Täpselt sama siin...taheti teha 200 eurtsi trahvi ja load ära võtta ;).

Respo parkla, tõrvandis, suuruselt suurem kui prisma oma. Seal juba pikemat aega paarutatud ja ei koti seal kedagi ;) 

Postitatud

Will ära nii avalikult kirjuta kohti, kes tahab teada võtab ikka ise ühendust. :) Ma enda teema saan teada alles järgmise aasta algul, ei hakka avalikult rääkima.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus