Hüppa postitusse
Postitatud

Küsimus oleks siis selline kas keegi Tartus ka midagi korraldab ? Tahaks näha missugused rullid Tartus ringi liiguvad.

• Vastuseid 341
  • Vaatamisi 56,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

28 lõuna-eesti hooaja lõpetamine, kes minemas? oleks mõte et äkki seal võimalik rullide jaoks oma nurk korraldada?

Homme jälle plaanis kokku saada, seekord siis Prisma vastas olevas parklas, kuhu eelminekord edasi kolisime statoili juurest. Kell 19:00

Kahjuks ei saanud ise kohale tulla, pidin öövahetuses tööl olema. Lootsin küll tööautoga läbi astuda, aga kuna väljakutseid nii palju, siis sain hetkel alles lõunale. Aga kõik kes varuosi tellisid, organiseerin need teile lähiajal.

Äkki teeks Tartus rullide kokku tuleku sellel nädalal et pakkuge mis päeval võiks see toimuda. :)

Kui kokkutulekud sama mustriga jätkuvad(üle nädala, kolmapäeviti) siis juba 9.oktoober ongi järgmine kokkutulek.

Kui kokkutulekud sama mustriga jätkuvad(üle nädala, kolmapäeviti) siis juba 9.oktoober ongi järgmine kokkutulek.

Isiklikult plaanin kohal olla.

Mul vist jääb seekord ka vahele. Kuidag ei taha see kolmapäev klappida, neljapäeval oleks mulle isiklikult parem. Aga eks üldsus otsustab.

Ma arvan, et see kolmapäevane tava võiks jääda, kuna see juba natukene kinnistunud ja peaks ka nendele meelde jääma paremini, kes igapäevaselt foorumis ei käi. Aga aktiivsemad võivad alati ju teistel päevadel ka kokku saada.

Ise ka see kolmapäev kohal ja kuna statoili tagune on seoses külmemate ilmadega tühjemaks jäänud, siis võiks jälle seal koguneda?

Ma arvan, et see kolmapäevane tava võiks jääda, kuna see juba natukene kinnistunud ja peaks ka nendele meelde jääma paremini, kes igapäevaselt foorumis ei käi. Aga aktiivsemad võivad alati ju teistel päevadel ka kokku saada.

Ise ka see kolmapäev kohal ja kuna statoili tagune on seoses külmemate ilmadega tühjemaks jäänud, siis võiks jälle seal koguneda?

09.10.13 kell 19.00 Turu Statoili taga EuroPargi parklas siis?

Ma eeldan küll, seal Prisma juures oli väga tühermaa, läheme tagasi tsivilisatsiooni :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus