Postitatud 22. juuni 201113 a comment_4868 Kui peremees valmis meid vastu võtma siis tuleme karjaga Kingiks paluks siiski ainult rulli varuosi ja võiks ennem uurida mida vaja oleks :wink: Mina tulen siis 55l paagiga,ning koos pumbaga mis pidi pikalt häält tegema :twisted:
24. juuni 201113 a comment_4827 Heh No kui ilm on hea ja ilus siis teeks nv kogunemise minu pool kellel huvi jne. Soovitan telgi kaasa võtta jne Et õige aeg on 1. juuli aga pean sünnat 2.juulil see on laupäevane päev ka. Kes mind hästi teavad on oodatud :wink:
27. juuni 201113 a comment_4772 Mina ei oska öelda, kas tulen või mitte. Eks näis, sinnani on veel aega, mõelda ja arutada.
2. juuli 201113 a comment_4665 Krt mida lakute rulle pean sünnat ja ei kedagi käisid kohal aint tiit ja einar. veel ka zhaft ja mairog. Saun mega hea ja kuum. õllet jookseb nagu oja. Viina on veel sügavkülmas küllaga mida ei julge veel puutuda. OEH mix keegi ei tulnud appi. Mina olen suht nata joogine aga auto vaip on pestud. Lähen sauna,
2. juuli 201113 a comment_4663 Krt mida lakute rulle pean sünnat ja ei kedagi käisid kohal aint tiit ja einar. veel ka zhaft ja mairog. khmmm
Kui peremees valmis meid vastu võtma siis tuleme karjaga
Kingiks paluks siiski ainult rulli varuosi ja võiks ennem uurida mida vaja oleks :wink:
Mina tulen siis 55l paagiga,ning koos pumbaga mis pidi pikalt häält tegema :twisted: