Selge jutt naine ütles,et saadab mu varsti hullarisse
Tõin täna neljanda e30 oma õuele mida hakkan taastama 8)
Mark:Bmw 325iAT
Aasta:1991
Värvus:Tumeroheline
Kere tüüp:Universaal
Mootor:2,5l 125kw Aga seda motot pole Vaatame mis sinna peale läheb
Lisdes ei tea hetkel midagi kuna pool autot bussis ja teine pool siis garaa¹is nüütseks juba.Sisu on hele seda võin hetkel öelda :wink:
Kaasa sain M50b20 moto aga kuna sinna pistikuid ja asju vaja siis kaldun arvama,et kähku tänavatele saada siis panen sinna ka M20b20 või M40b18
moto peale kuna need mõlemad koplektsed olemas
Aaa ja tänud siis kahele mehele nagu ///Mario ja Shaft kes mu tuledaga viitsisid jännata.Ringiga tagasi minu käes ja rändavad ilmselt kuudi külge nüüd 8)
Aitab jutust nüüd panen mõned pildid ka siis kähku :wink:
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Selge jutt naine ütles,et saadab mu varsti hullarisse
Tõin täna neljanda e30 oma õuele mida hakkan taastama 8)
Mark:Bmw 325iAT
Aasta:1991
Värvus:Tumeroheline
Kere tüüp:Universaal
Mootor:2,5l 125kw Aga seda motot pole
Vaatame mis sinna peale läheb
Lisdes ei tea hetkel midagi kuna pool autot bussis ja teine pool siis garaa¹is nüütseks juba.Sisu on hele seda võin hetkel öelda :wink:
Kaasa sain M50b20 moto aga kuna sinna pistikuid ja asju vaja siis kaldun arvama,et kähku tänavatele saada siis panen sinna ka M20b20 või M40b18
moto peale kuna need mõlemad koplektsed olemas
Aaa ja tänud siis kahele mehele nagu ///Mario ja Shaft kes mu tuledaga viitsisid jännata.Ringiga tagasi minu käes ja rändavad ilmselt kuudi külge nüüd 8)
Aitab jutust nüüd panen mõned pildid ka siis kähku :wink: