Hüppa postitusse
Postitatud

tere! kas on sellised ? tahaks teada :) :wink: 8) :D

Tahaks teha paar pilte koos autodega 8)

• Vastuseid 100
  • Vaatamisi 31,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mina liigun Pärnust kindlasti, kellaaeg lahtine, pigem varem et chillida ja kuskilt vb läbi minna.    

• Enamustel on auto siin vist nagu tallinna linn, et kunagi ei saa valmis...

• Ei kindlasti mitte. Mul paljud tuttavad käivad inglismaal tööl, kutsun neid kosmonautideks kuna sinna lennukiga peab minema

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

ma sain alles nüüd teada :S kellelgi m50b20 süütepooli? siis saaks ka liikuma

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor

äkki mingi nädalavahetusel saame kokku? teeme väikse kruiisi Pärnus

::lol::

• 6 kuud hiljem...

ülejärgmine nv äkki? mul praegu kast ja jõukolmik ei ole päris seal kus nad olema peaks.

Oranz bmw värviti jõõpres ja moto on 2.5 141kw, omaink ei ela ise pärnus ja autoga sõidab ta vend, foorumis ta ei käi.

Mul pakkuda üks e36 roolilatt.

Enamustel on auto siin vist nagu tallinna linn, et kunagi ei saa valmis... :D

kas ei võiks äkki mingit kindlat päeva kokku leppida näit.29.03.2012 kell 18.00 Rimi parklas.

Siia vastused...

Kui mingi 10 rulli koos oleks ka juba midagi

kas ei võiks äkki mingit kindlat päeva kokku leppida näit.29.03.2012 kell 18.00 Rimi parklas.

Siia vastused...

Kui mingi 10 rulli koos oleks ka juba midagi

20.00 või hiljem oleks minujaoks ok.
  • Autor

mul praegu kindlustust pole aga arvan et teen varsti ära ja 29 saan tulla :)

njah 29-30 oleks super ja kell kuskil 18-19...sest kell 20 juba pime :D

oleks hea kui jätaks selle siis kui ilmad soojemad, siis ilmad kaua valgemad ning ehk saab ka oma auto valmis :D

ja juba hakkab mingi pedereerimine pihta.kellele ei sobi üks ja kellele teine asi.mis kokkutulekust me rääkida saame kui korraga pole võimelised oma rullidega keegi peale minu ja mu venna sõitma.Pakkuge siis mingi parem PÄEV(mitte terve nädal)ja kella aeg.kes tuleb see tuleb.ei viitsi enam seda kiunumist ja kõvatamist kuulata.tra ma ei või ei saa siis nii palju et üks õhtu ära kulutada

Oranz bmw värviti jõõpres ja moto on 2.5 141kw, omaink ei ela ise pärnus ja autoga sõidab ta vend, foorumis ta ei käi.

Mul pakkuda üks e36 roolilatt.

Toon siis jutu jätukuks natuke selgust selle oranzi sedaani kohta. Foorumis olen kasutaja juba mitu aastat, kuid postituste koha pealt mitte aktiivne, motoks on tõesti 141kw ja auto värviti jah jõõpres. Olen ise kohalik pärnakas ka kuid siin eelmine aasta sai tartus koolis käidud.

Talvel autoga ei sõitnud, kuid kui mingisugune kokkutulek on tulemas siis tulen ka ikka kohapeale. (Y)

• Autor

Pakkun 31. märtsil kell 18.00 Plaza Parklas (Port Arturi 2 taga jõe ääres), palun vastused siia :)

Muudetud , muutis e30fan

Pakkun 31. märtsil kell 18.00, palun vastused siia :)

olen kohal. ja asukohaks?

ja juba hakkab mingi pedereerimine pihta.kellele ei sobi üks ja kellele teine asi.mis kokkutulekust me rääkida saame kui korraga pole võimelised oma rullidega keegi peale minu ja mu venna sõitma.Pakkuge siis mingi parem PÄEV(mitte terve nädal)ja kella aeg.kes tuleb see tuleb.ei viitsi enam seda kiunumist ja kõvatamist kuulata.tra ma ei või ei saa siis nii palju et üks õhtu ära kulutada

ma mõtlesin selle all seda, et ei jõua autot valmis lihtsalt selleks ajaks muud probleemi ei olnudgi.

ju jääb siis seekord tulemata

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus