Hüppa postitusse
Postitatud
comment_29287

sai endale veits katkine vintskapp muretsetud.auto muidu ammu olemas juba aga ootas rahasüsti.lõpuks on asjad liikuma hakanud ja uued plekid ja värgid olemas.

auto ise 07/1991a. väljalase,roolivõim,ABS,katuseluuk,shadowline.

masin seisnud viimased aasta aega kuna eelmine omanik ei viitsinud teda korda teha aga mina loll viitsin.

foto369sw6.th.jpg

foto370xf0.th.jpg

foto430yy1.th.jpg

huvitavatest asjadest siis see,et tüüp kes sellega avarii tegi töötas autoremondi firmas ja peale matsu oli vaja ruttu korda teha-esipaneeli tagus haamriga väjapoole(5cm ikkagi seespool)tuled makroflexiga ette ja spoiler 20 kruviga külge :D:D:D

lammutama hakates sain kõvasti naerda.

autol nüüdseks vahetatud esimene raam,tutikad tiivad,kapott ja facelifti tuled(kui kellelgi kõrvalistuja poolset kaugtuld on pakkuda, olen huvitatud)

ei viitsi praegu rohkem mõliseda aga kui midagi muutub annan teada :D

• Vastuseid 161
  • Vaatamisi 29,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_29279
ei se mis tal pildil ees on se on vist nüüd str auto küljes ja ise ta on juba seal ees m-tech 2 seal ees tal pole lihtsalt pilti sellega siin ma arvan et ta paneb pildi siis kui auto värvitud on

loodetavasti varsti :D

• Autor
comment_29247

foto435ku9.th.jpgfoto439xj1.th.jpg

nüüd tuleb veel ülejäänud auto ära pesta ja siis hakkan vana osa poleerima, et värvi vahe liiga suur ei jääks.

lähipäevil tõstan muusika ümber ja peaks udukad ka ette paigaldama.

kui kellegil täistuli üle siis olen ikka veel huvitatud :D

• 4 nädalat hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
comment_28892

Ja nii lähebgi müüki,sama kiirelt kui tuli sama kiiresti läheb.Aga igatahes loodan ,et saad selle mida tahad :).Tõesti hoian pöialt, kahju ,et ise kaasa ei saa aidata.Igatahes muidu on väga korralik masin, et julgen soojalt soovitada.

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_28601

jälle samas kohas tagasi kust alustasin :D

mina olin puu otsas(loe tööl) kui pauk käis

kui kellelgi on pakkuda kapotti,stange tala(see valge) esipõlle või vanatüübi tulede alust plekiriba, ja tulede raamid ei teeks ka paha.

aga kokkuvõttes läks hästi, kõik masinal töötab ja keegi viga ei saanud(peale paari aialipi :D )

mina masti maha ei lase ja homme pärast tööd lähen sõbra tööjuurde ja ehitan masina kallal veits.

esialgu midagi vahetama ei hakka vaid ostan uued jupid kokku ja siis ühe korraga(siis kui ilmad veits soojemaks lähevad)

niikaua kärutan sellisega ringi :D PS stange kiskusin juba õues välja ja on enamvähem oma kohapeal tagasi.

foto483qg0.th.jpgfoto484gm8.th.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.