Hüppa postitusse
Postitatud
comment_66988

terv sai siis soetatu omale järgmine rull millel aastaks siis 89 kupee auto on sõitnud hobi korras jäärada.esi sillas on vahetatud kõik kondid,sarniirid.

vaja siis vahetada esituled panna uus esi põll pensiini paak vaja maha võtta kuna see lekib kere veidi keevitada ja siis roostest puhtaks teha.

pildid üritan teha kiiremas korras.

post-1894-0-02692000-1378398473_thumb.jp

post-1894-0-75874500-1378398485_thumb.jp

post-1894-0-84146400-1378398526_thumb.jp

Muudetud , muutis harcore

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_69287

olen kahe vahel uued on 103 euri tükk välimine aga seda pole veel jõudnud uurida palju see plekk maksab.keevitada on mõnuga tuleb ka moto maha võta sealt käigukasti alt tuleb ka kere keevitada mida rohkem ma kruvikaga kere kallal nokin seda rohkem tuleb auke juurde mida vaja teha :D

Muudetud , muutis harcore

comment_69733

Mitte, et tahaks entusiasmi kuidagi pidurdada või miskit, aga kui kellelgi keevitada pead laskma hakkama, siis magad varsti kuuse all :D Korralik töö maksab korralikult ja s***a tööd ei taha ju keegi oma auto külge.

Kas sa ei oska keevitada või sul pole keevitust? Kui keevitus on olemas aga kasutada ei oska siis tee selgeks ja hakka harjutama, kui pole keevitust siis sebi kusagilt kasvõi laenuks ja õpi ikkagi ära. Sellist sorti autopederastsuse taseme juures on keevitusoskus/võimalus nagunii hädavajalik, niiet parem alusta varakult :)

Muidu esimesi pilte vaadates oli kerge deja vu, mul ka must kupee ja ostes olid samasugused veljed ka all :D Edu ehitamisel igatahes, ära kindlasti alla anna.

• Autor
comment_69739

Mitte, et tahaks entusiasmi kuidagi pidurdada või miskit, aga kui kellelgi keevitada pead laskma hakkama, siis magad varsti kuuse all :D Korralik töö maksab korralikult ja s***a tööd ei taha ju keegi oma auto külge.

Kas sa ei oska keevitada või sul pole keevitust? Kui keevitus on olemas aga kasutada ei oska siis tee selgeks ja hakka harjutama, kui pole keevitust siis sebi kusagilt kasvõi laenuks ja õpi ikkagi ära. Sellist sorti autopederastsuse taseme juures on keevitusoskus/võimalus nagunii hädavajalik, niiet parem alusta varakult :)

Muidu esimesi pilte vaadates oli kerge deja vu, mul ka must kupee ja ostes olid samasugused veljed ka all :D Edu ehitamisel igatahes, ära kindlasti alla anna.

mul pole ka keevitust ja ei oska ka keevitada 

selgeks tahaks saata selle keevitamise.

alla ma kohe kindlasti ei anna ja tänud edu läheb kohe kindlasti vaja

vaatasin jah ühte musta kupee millel sama sugused veljed ja hakkasin mõtlema et ot kas sama rull või :D

• 3 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_71921

nii auto on  tükk aega seisnud ja täna sai siis otsustatud et tuleb leida doonor kõrvale ja  ka sai töökaslasega kokku lepitud saan kasutada tema garaasi mõne päeva pärast sõitutan auto siis töökaaslase juurde ja siis läheb lahti keevitus tööd mida olen pikki silmi oodanud :P peale keevitust tuleb aga suve oodata et auto lõplikult valmis saada aga vahe peal saan teiste vidinatega tegeleda.

• 3 nädalat hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.