Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9159

Heips !

Nii sai veel üks rulla koju juurded toodud, kuna nüüd kool läbi ja tööle minek ja selleks on vaja autot millega ringi liigelda 8)

Otsisin ja otsisin ja leidsin siis lõpuks ühe vaguni endale mis täitsa okitoki aga nagu ikka rullil vaja natuke nokitseda :P

Mis siis lisa varustuses on hmm eriti midagi 8) Udukat, Is lisa, mingi madaldus mille plaanin ikka välja vahetada. orginaal makk.... polegi vist rohkem midagi.

Lähi ajal siis kindluse mõttes vahetan rullikud, rihma ja õli ära vaatab mis veel vaja teha seda teen vaikselt. Kuigi jh punane ATB vajab ka tegemist,e t nüüd kahte korraga üleval pidama. :lol:

Aga auto oli ennem igapäeva liikur nii, et hetkel rohkem vigu ei olegi. Kere väga hea minu meelest ilus ja sile.

Eks lähi ajal teen rohkem pilte kui auto puhtam jne.

177073971fff03_o.jpg

• Vastuseid 338
  • Vaatamisi 35,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii täna viitsisin natuke esituledega tegelda, täpsemalt tulede regull süsteemiga. Huvi algatuse sain kasutaja Tiit musta touringu teemast kus tema modis erinevatest osadest el motod tulede külge. Ja

• Lõpuks ometi teed midagi ise ära ja ei kõsi 100 küsimust. Sügav kummardus sulle

• Jhm. Sai selline otsus tehtud, et tehti väga hea hinnaga kere pakkumine ja pidin seda vaatama minema ikka ja no kui läksin vaatama võtsin ka treila kohe kaasa Tänud hea ja kiire teenuse eest H.C.H Au

Esiletõstetud vastused

comment_44572

Ma ei ütleks vanem mudel on minu arust väga lolli kindel.Kui kõik vahetatud siis peaks pikkaks ajaks rahu majas olema .Ainult hoolda õigel ajal .Eks seda nühkimist ja vahatamist on rohkem minu arust et rooste teine ei läheks.Mulle seepärast rull meeldib et :rolleyes: on noorusest meelde ka jäänud väga vähe nõudliku ja vastu pidava autona. :BMW:

• Autor
comment_44629

Huh jh pean ikka tõesti näpuga järge ajama süsteemi andurite kallal. Hommikul krt jättis nõmme mäe peale seisma mind tipp tunni ajal.

Peal 1 min käivitamist läkslõpuks kuidagi käima.

Hetkel on selline trikk, et vanast aju temp andurist juhe lahti ja teine andur külge rippuma pandud siis vähemalt veel töötab.

Pean poodi minema ja uue anduri ära ostma ja loodan, et siis viga on kadunud.

Või oskab keegi öelda mis nalja võib veel ette tulla.

Nii kui moto on veerand tempi peal hakkab naljatama.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_45249

Oeh jh !

Vahetasin aju temp anduri ära (maksis poes 6€) ja ikka ei taha kuidagi käija. Naljakas on see, et kui oli ajutine andur kapoti all mis rippus lihtsalt juhtme otsas siis kordagi ei jõnksutanud mnt peal sõites. Täna sõites mnt peal uus andur peal jõnksutas iga mingi paari km tagant.

Võtsin korra lamnda lahti, et äkki see paneb villast aga ei sama jõnksutamine.

Kas nüüd siis on Õhulugeja peetis, bena filter umbes, küünla juhtmed,..... Palju varjante on krt.

Huh küll oleks parem töökoht viskaks juba selle abimoto vahelt välja ja paneks ka siis mootsa m50b25 ähk.

• Autor
comment_45294

ÄÄ kaks kuud uued NGK küünlad on peal.

Jagaja kaas on kuiv kuna ennem seda uue anduri peale pankut sai ülevaadatud.

Kahtlen, et küünla juhtmed äkki.

Aga kes krt teab jagaja kaas võib peetis olla väga napilt jne.

Peab lahkama hakkama muud ei midagi.

• Autor
comment_45322

Nii vahepeal olen märganud, et kiirendamise ajal hakkab see jõnsku teema pihta. Krt kas siis bena pump ei jõua peale anda? kuigi krt kuidas see tempiga seotud on jne.

Ja nüüd pean hakkama esiotsa sirgemaks tegema. Suutsin oma teise masinale tagant sisse kiirendada :S õnneks punasel aint stangel kriim ja tagapõllel väike lohk mille tõmbasin välja. Aga mustal nüüd vaja uut stranget.

Huh jh nagu needus nende autodega.

• Autor
comment_45372

Huh jh sai natuke esiotsa sirgemaks tehtud. Tänud H.C.H-Motorsi garaasile kus sain esiotsa korraks lahti võtta sirgeks midagi taguda ja tagasi ette panna ^_^

Aga mind ikka vaevab see jõnksutamine selline hetkeline on see ikka. Eriti just kiirendamise ajal. Ei suudagi aru saada milles viga on :S

Väike pildi teemake ka siis :P aga lanseka otsad kunagi uuesti lahti võtma ja korda tegema hetkel sai lihtsalt nina sirgeks tehtud põlle kinnitus kohad said kannatada mis on esi raamis küljes kinni. Aga muidu jh aint otsad lõi nata lõmmi pikemalt edasi ei läinud. Kapoti all ei mingit lohku murenemist jne. VEDAS õnneks asi on tehtav.

Haameri vars on sirgelt kõrval püsti.

Juhi poolne ots.

20966017bd2afa_l.jpg

Kõrvalistuja poolne.

20966021381623_l.jpg

20966025c3b789_l.jpg

Juhipoolne sai kõige suurema põksu ikka.

209660273943ea_l.jpg

Kõrvalistuja oma juba leebem.

20966031e4e6e9_l.jpg

• Autor
comment_45397

soovitan soojalt katseta korra oma teise auto pealt või siis oma vanu süüte küünlaid korra äkki aitab

Mul vanad on kuskil maal jne. Arvad, et suht uued küünlad jamavad ?

Keegi tark võiks korra auto peale istuda ja ühe proovi sõidu ajal kuulda või tunda mis toimub. Krt pean kähku tegutsema, kuna 7 ja 8 juuli vormsi saarele sõit.

• Autor
comment_45822

ÄÄ oska keegi seletada mis vidin see piduri võimu all on natuke eespool, mingi toru tuleb sisse laske juurest peale siis on mingi andur ja jõuab kobakani.

Igatahes on see, et auto kukkus jälle krt puterdama nagu elajas kiirenduse ajal tõmbas no nii kooma et pea oli esiklaasis kinni.

Võtsin pistiku lahti masin kohe tõstis pöördeid ja rahunes maha. Sai sõita juba inimese moodi. Olen kuulnud, et nimi on söefilter ?

Aga jhm tahaks teada mida see kobakas teeb, et sedasi mõjutab pistiku lahti võtmine ?

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_46417

Õhtust rullnokad !

Vahepeal sai masinaga käidud tegemas pikemat sõitu. Paak täis ja Vormsi saare poole minema. Ja saarel ööbisin autos, taga istme selja toed alla madrats sisse ja voodi olemas. Aga jhm ma olen natuke pikk autos magamiseks aga neiul oli ruumi küll :D

Mis mind üllatanud on see, et masin ei kordagi ei turtsatanud. Kahtlustan, et eelmine pool paaki sain vist s***a kütet :S väga kahtlane ütlen ma.

Loodan, et rohkem sellist moto poolset probleemi ei tule.

Vahepeal olen vaikselt plaane hakanud suunama kere töödele, et talvele vastu minna. Aga tegemist tahavd tagumine sild ja kõik laargid vahetaks ära.

Puhkuse ajal loodan, et saan põhja ja salongi esinurgad ära keevitatud, kuna tagumised korgid juba on ikka suht läbi omadega.

Kui eelmine suvi võtsin salongi põhja välja siis juba tegelt oleks võinud ära võtta need ja kinni keevitada selle augu.

ringi trippides saarel oli palju veeloike metsavahe teedel ja mis olid kohati suht sügavad. Ja nüüd on tagumiste istujate jalge alune niiske/märg.

Peab ka tagumise põlle parempoolset nurka üle tegem.

Ah mis ikka tegin ka väikse klõpsu masinast vahepeal. Kui sobib võin kalendrist ka osa võtta kuigi selleks on plaan minna pildistamsiele.

Maal kodu õues põõsa taga piilumas.

2106245507bed4_l.jpg

Voodi ase autos :D

21062471051374_l.jpg

Väiksed klõpsud mida üritasin teha ka.

21062477399520_l.jpg

210624899b3910_l.jpg

210624999b9c3f_l.jpg

Ja tripi lõpus juhtus viimasel päeval see, et juhipoolsel esi lähitules tekkis pragu sisse. Kahtlustan kas väga suure padu vihma pärast või võisin saada kivi kuigi täked ei ole kuskil. Või üldse kui sattusin sügavamast veeloigust läbi metsa teedel.

21062505751c1d_l.jpg

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_47223

Heips.

Sai vahepeal ka midagi edevat masinale külge nokitsetud. Spidole kroom rõngad siis ümber.

Olen ennemgi mõlnud neid osta jne aga siis pole kas raha olnud või mingi teine jama. Aga nüüd lihtsalt läksin ja ostsin ära :P

Värvisin seierid ka ära punase küünelakiga :D ( laki sain neiu meiegikogust :D) Aga jhm küünelakk ei ole kõige parem viis kahjuks :S õnneks on üks spido plokk kodus veel üle mille peal katsedada midagi teist.

Igatahes aega võttis tunnike ja asi valmis. Ja mina küll ei kasutanud mingit super liimi läksid paika spido plokk kokku ja rõngad paigas.

Algselt

212013355789b5_l.jpg

21201337dcfb48_l.jpg

Väike proov.

2120133920f808_l.jpg

Töö käik siis.

212013411498a0_l.jpg

Kokku pannes andis üks spido ploki pirn saba nii, et homme poodi minek ja üritan päevasel ajal ka korraliku pildid saada :P

21201343648dae_l.jpg

212013458cec73_l.jpg

comment_47224

naiss! mul see pirni teema ka kolmel autol oli, väike kõks spido vastu peaks aitama, vähemalt mina pole kordagi pidand vaheta pirne ) Kui kõks ei aita, proovi spidol selle vasakpoolse pistiku ümberühendada. See peab aitama.

p.s ja kui tõesti pirn läbi, siis osta ikka 3W pirini, 5W sulatab seal sees kõik läbi

Muudetud , muutis Leks

• Autor
comment_47226

Tean, et 3W ;)

Aga mul ennemgi juba jamas see pirn ja sai kõksuga tagasi tööle.

Nüüd vist selle ära kiskumisega ja tagasi panekuga sai rapudata jne.

Lähen poodi ja ostan uued :P Kuigi väike loll idee on LED versiooni proovida :D aga jhm pean vist vitsa tooma :D

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.