Hüppa postitusse
  • 0

Suunatulede relee


AllanJ

Küsimus

Oskab keegi öelda kus see asuda võib? Isendiks on m40b18 87 aasta.

 

Probleemiks on, et esimesed suunad ei tööta ja ei oska muud teha kui releest otse tuledesse uus juhe viia ja loota et see töötab.

 

Kas keegi targem oskab nõu anda või näpunäiteid jagada?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Teised suunad töötavad? Muidu on E30'ga selline nali, et kui ohukate lüliti puudub või on peetis, siis ka suunad ei toimeta.

 

Ja arukas inimene kontrolliks releest pistikuni juhtmete korrasolekut, enne kui orig juhtmestikku jebiitama hakkab.

Relee pesitseb rooli all, minuteada.

Muudetud , muutis erxx
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Relee juures sul vaevalt viga on. Kui ülejäänud suunad ja armatuuri lambid toimetavad siis ilmselt juhtmestikus liited ära mädanenud- tuleb ette aegajalt, eriti kui näiteks keretööde käigus juhtmestikku liigutatud. Suunatule juhtmete liited on juhipool servas umbes-täpselt juhiistme kõrval. Täpsemalt näed siit skeemidelt näiteks: http://www.armchair.mb.ca/~dave/BMW/e30/e30_89.pdf

 

Suunatulede skeem piltidel 6313-0 ja 6313-1 juhtme värvid mida peaks otsima on sinine/mustaga ja sinine/punasega.

Liidete skeemi numbrid S210 ja S211 ja asukoha leiad skeemilt 8000-2

 

Kui ongi liidetes viga siis tuleb juhtmed maha lõigata, puhastada ja uuesti tinutada kokku, pressühendused on saatanast.

 

Tegelikult teine variant on, et kapotiall massiühendus ära mädanenud, ma kindel ei ola aga suundade massid saavad vist juhipoolse esitule taga poldiall kokku- sinna võid ka vaadata. Alustuseks võikski kindlaks teha kas sul on suunatuledel puudu (+) või (-).

  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Nii sai täna lammutatud ja hullatud ja minu mõistus otsas. Relee leidsin, see oli omadega roolisamba all. Hakkasin siis juhtmeid mööda jooksma ja möötma ja nagu kõik on terved aga kui sisselülitada siis nüüd on vasak suund lühises ja parem ei tööta. tagumiste juhtmetega on veel hullem porr tehtud ja neid ei hakka näppimagi. Igatahes minu mõtted jumala otsas ja teha rohkemat ei oska kui helistada tuttavale autoelektrikule ja loota et tema leiab selle vimpka sealt süsteemist ülesse.

 

Kui keegi pakub oma abi ja on huvitatud väljakutsest sümboolse pisku eest, siis andke teada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Nii, kala leitud. nimelt mõtlesin, et see ei saa midagi juhtmestikuga olla, sest need töötasid, kui auto ostsin ja lihtsalt seistes ei saa midagi juhtuda ja katki minna. proovisin pirni pesasid ja tuligi välja et pirni pesad on väsinud ja ei anna kontakti korralikult. Niiet tuleb uued soetada.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus