Hüppa postitusse
Postitatud
comment_29637

Tõin lõpuks Saksast ära,

BMW E30 cabrio 2,5 mootoriga, 88a.

Masinat on juba seal veidi tuunitud:

Värv: Porsche RS sinine

Veljed:16x9" Dezent(4 velge) + tutikad kummid 215/40/16

Sisu: König sport sisu tumedast nahast

Tuled: nii ees, kui taga Hella toon tuled

KN koonus filter,strutbar, sportsummuti, madaldus vedrud, ees paistab olevat isegi 60mm madaldus, Koni amordid, 4x el. aken, istmesoendused, sportrool,-käigukanginupp,-pedaalid.

Pildid lisan varsti!

• Vastuseid 462
  • Vaatamisi 88tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ei ole neid e30 üritusi küll, seda üritustki mitu aastat plaanitud juba, ei tea kas nüüdki teoks saab...rahvale on suva iga nädalavahetuse joomingud olulisemad, kui aastas kord sellisel üritusel käia

• Paar kevadist klõpsu   ...ja lõppu üks link http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1343358 Ilusat kevadet!  

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_27646

Vahepeal siis on juhtunud selline asi, et lasin kollektori maha võtta,sest summe tegi juba suht karmi häält.

Tulemus on siin:

p6060010jn8.jpg

p6060011ef2.jpg

p6060014ja7.jpg

p6060013xy3.jpg

p6060008qj5.jpg

Kusjuures augud olid ainult sinna põlenud,kus 3 toru 1ks lähevad, ülejäänud torud on kõik norm. olukorras.

õnneks leidsin kiiresti ühe keevitaja,kes asja korda tegi...nüüd peaks pikemaks ajaks muretu olema :)

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_27510

Sain siis eile karteripõhjast jagu.

Sõitsin selle kanalisatsiooni kaevu luugi otsa katki. Mootori suretasin kohe välja,kui nägin õlirida enda järel...ühesõnaga karteripõhjast lõi päris tüki välja. Kutsusin Politsei ka kohale ja tegin avalduse selle kohta....kuid teatavasti on vist lootusetu kuskilt raha tagasi nõuda. Politsei sõimas ka mul näo täis,et u. kas ma ei oska sõita vä? Läksin päris närvi sellise ütlemise kohta ja ütlesin veidi kurjasti vastu ning peale seda oli ment vait ning kirjutas avariiakti edasi. Lõpuks oli ta päris rahulik ja norm. suhtumisega ning ütles et pean arved ja tsekid esitama Linnavalitsuse Rahandus osakonda, ning vb isegi saab sealt mingid summad tagasi. Ise eriti ei looda,sest sõber mul ootab juba peaaegu aasta oma rahasi sealt(sõitis samuti karteri katki ja tegi avalduse)

Üks hea asi on see,et mul on endal terve karteripõhi kodus olemas, loodan lähiajal jälle liikvele saada!

Täna sain sugulase käest karteri kaitsme kah,ta juba ammu pakkunud mulle, kuid mul oli see juba meelest läind...eks vigadest õpitakse ju,oleks varem selle saand, oleks masin terve praegu 8)

• 5 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_27309

Käisin ÜV-d tegemas ja ülevaataja imestas, ning kutsus lõpuks teise mehe ka vaatama, ütles veel et sellest peaks pilti lausa tegema ja teistele ka näitama :D küsisin mis viga ...ütles et ta pole ennem selliseid esisilla pukse näinud

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BB11&mospid=47290&btnr=31_0259&hg=31&fg=05 (pildipeal nr. 8 ) Ütles et muidu on need seest tühjad, mul on aga üleni paksust kummist,(teistel masinatel pidavat samamoodi seest tühi olema) küsis veel et ega see M3 pole :D:D

Kas siis tõesti tehas toodab ka seest tühje pukse, või mis puksidega võib tegu olla? Tundub et sakslane on siis mingid veidi jäigemad asjad sinna alla pannud

• 4 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_27067

Tagapütiga on selline asi,et kuna nagunii tahan taha M-TechII,siis siiamaani pole olnud mõtet seda pütti vaga peita. Loodetavasti järgmine hooaeg näeb ta vähe parem juba välja, varsti läheb nagunii talveunne.

Enda sõidetud parim aeg seekord oli vaid 15.2xx

comment_27050

cabriodel see vist klaasi külge kleebitud jah,

aga kas mitte cabriode klaasid teiste keretüüpide esiklaasidest erinevad polnud? Kunagi nagu tootekoodi järgi sai vaadatud :roll:

juhul kui vahet pole siis pead peegli vist lihtsalt lahti sikutama ja uuele klaasile kleepima vms

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_26711

Masin on talveunes

Imelik on see,et sõitsin masinaga sõbra maja juurde,et tema juurde garaazi panna,kuna kindlustus kehtis veel viimast päeva,siis viisin nädal ennem,kui sai garaazi panna,selle tama hoovi. Nädalaega hiljem kui hakkasin masinat käima panema,lihtsalt enam ei käivitunud :shock: tõin veel bentsu juurde,kuna tuli põles juba, kuid ikka ei midagi, aku oli ka tühjaks saanud, ja pidin täkku andma, no käia palju tahad, lihtsalt ei käivitu...siiamaani on kohe paugust käima läinud,vahetasin aju ära, ikka ei midagi...no täiesti müstika. Nii saigi ta lihtsalt garaazi lükatud,hetkeseisuga pole jõudnud veel kontrollida milles viga võib olla.

Kas niiskus võib tekitada ka sellise probleemi, seljuhul kust viga otsida?

Mingipäev lähen keeran 1 küünla maha ja vaatan kas sädet üldse on,bentsu igatahes peale tuli.

Loodetavasti on see mingi lihtne anomaalia, sedasi küll ei lootnud teda seisma panna :respect:

• 5 kuud hiljem...
  • Autor
comment_24949

Oi kesse seal piilub... :)

cabtg5.jpg

Kahjuks ei lähe endiselt veel käima ja hoov/garaaz,kus masin hetkel seisab on ka üles kaevatud,niiet masinat sealt kätte saada ka suht võimatu.....siiski,siiski leidsin vist ühe lahenduse kuidas ta sealt kätte saada, täna üritan tegelema hakata ja ta linna ära vedada. Peab kuskil ta üles tõstma ja igasugu andurid üle vaatama, miskipärast säde puudub.

comment_24946

Hei.

Mul endal oli selline jama ,et bensupumba juhtmed ja asjad ytlesid yles ja elektrit ei tulnd peale. Sai otse juhe veetud ja lyliti vahele, mingi aeg toimis, kuid jäi kaheks päevaks seisma ning käia starterit palju tahad aga ei midagi!

syyde puudu, sai viidud sinna mingi Valtocar-i ja asi korras, ei tea mis tegid sellega kuid töötab, ning pumba kammmi tegid mul ka korda!

Igaljuhul edu! :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.