Hüppa postitusse
Postitatud
comment_10961

Tervist daamid ja härrad!

Kuna ma ostsin omale nüüd juba teise e30-ne ja aegajalt ikka loen seda foorumit, siis teen ka teema enda omast siia.

Ostsin paar nädalat tagasi omale kupee kerega 320i, hõbedase, ja üks peamisi ostupõhjusi oli see, et auto on äärmiselt heas korras. Proovisõidul tundus tõesti nagu oleks Baiernist otse tehasest välja tulnud:) Tegelikkus nii tore muidugi ei ole, aga ta on mul tõesti korralik, roostet on paar tühist täppi ainult, sisustus on korralik ja kõik vedrustuse poolepealt on korras.

Lisasid pmst ei ole, katuseluuk on vändaga, aknad on vändaga, istmed on tavalised riidest, kesklukku isegi pole, aga see tuleb.

Ülevaatusele minnes selgus, et üks tagapidur ei funka, sai siis seda parandama mindud ja selle käigus selgus, et all on mingit sorti kollased amordid, originaalid mitte igatahes.

Igatahes, postitan pildid ka, kohe kui ma mingid korralikud teen.

Olge mõnusad!

Muudetud , muutis bergo

• Vastuseid 183
  • Vaatamisi 28,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_32637

Hetkel meeldib endale ka sellisena nagu on. Tänud.

Ühtlasi sai uus differ alla. Hoopis tummisem tunne kohe sõita :) vana differ loksus natuke ja kahises ka, nii et ju siis oligi aeg vahetada. Uus tundub väga värske olemisega.

Muudetud , muutis bergo

• 1 kuu hiljem...
comment_34574

Sai ka eile ära nähtud! Kindlasti originaalis säilitamist või vähemalt originaaliks tagasipööramise võimaluse säilitamist väärt isend! Kõik õhkab sellist "uue" auto tunnet veel: salong kulumata, plekid sirged, põhi kena, uksed käivad kergelt ja mootor käib vaikse sahinaga :) Muhe.

Lugesin nüüd teemat ka ja, et kuna sul niigi kahtlus rattalaagri osas on ja veel vasakkurvides rooli vibramine tugevamaks läheb siis parem rattalaager on täiesti pädev oletus. Minul oli paremkurvides rooli vibra tugevam ja rattalaager oli kahjustatud tööpinnaga, vasak siis.

Muudetud , muutis GTA

• Autor
comment_34940

Panen siis ka midagi kirja jälle. Alla läksid uhiuued Hankook'i naelikud, tunduvalt turvalisem tunne kohe, kuna mina rullin ikka rulliga talvel :)

Lisaks veel väike vidin juures, suured tänud abi eest Sandrile aka GTA :)

30122011320.jpg30122011321.jpg

That's about it!

Olge mõnusad

Tegelikult on veel mõned huvitavad asjad autole ostetud juba, aga nendest räägin kevadel, kui jupid küljes.

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_36514

On aeg kirja panna jälle midagi. Nimelt sai ta mul uue põneva mootori kapoti alla :) - m20b25.

Sain täpselt selle, mis tahtsin: Välimus jäi samaks, hääl samuti, aga kui ikka on vaja jõudu, siis tuleb ratastesse nii, et annab taltsutada seda elukat. LSDga koos ideaalne kombo, iga gaasivajutus toob tobeda irve näole.

Mootor ise on sama aasta 525 automaadi pealt, mis sai vähem kui 5000km tagasi põhjaliku remondi, kuid auto keerati kummuli ja nii see vidin minuni jõudis.

Siiski ei ole asi veel ideaalne, vaja vahetada termostaat, õhulugeja küljest tulev lõdvik ja siis ilusti ära seadistada. Lisaks tahab lähiajal vahetust siduri töösilinder. Kõik see vaja lähinädalatel ära teha ja siis olen natuke aega rahul :D

Pikk jutt, s**t jutt. Nägemist

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_38313

Nonii, vahepeal on autoga ikka ka tegeletud. Sai mul ülejäänud sisustuse ka klappima nende ilusate esiistmetega :) Sisse läksid mustast kunstnahast uksepolstrid, ruuduline tagaiste ja tumehall aknalaud. Suur tänu Eixile, kes aitas sisustusega ja ühtlasi vahetas mul ära rattalaagri, nüüd saab ka 160-ga rahulikult sõita, ilma vibrata :D

Osad jupid ootavad veel oma korda (paremat ilma)

_MG_6200.jpg

Varsti võib-olla sisust ja värgist ka pilte.

• Autor
comment_38527

Lisa on jah maitseasi, enne oli seal samasugune ilusam, nüüd suht närune asemel ajutiselt, sest mootorivahetusel läks katki eelmine.

See riba seal aknalaual on M-riba :D, mis tegelikult kuulub istme külge ilmselt, aga mind ta ei häiri, nii et las olla.

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_39918

Bemm sai jälle tähelepanu, nagu pildilt ka näha :) Läks alla siis uus komplekt vedrusid ja amorte koos tolmukaitsetega ning lisaks esimesed uued tugilaagrid (vanad täiesti korras tegelt, nagu selgus). Lisaks läks peale uus rool, puidust, mis sai varasemalt ka restaureeritud. Raadio sai ka vahetatud välja sellise vastu, millel ekraan korras. Läks vahetusse ka õhulõdvik, mis oli juba üsna räbal.

Lõpetuseks, suveveljed said ka rehvid peale ja auto alla. Need tahavad vastu koopaid nühkida ennast hirmasti, nii et peab rullima hakkama. 9 tolli lai pole naljaasi :D paar velge olid ka loomulikult kõverad nagu selgus. Need said ka sirgestusest läbi lastud. Lähiajal plaanis randid ka üle poleerida velgedel, siis peaks korras olema mõneks ajaks :)

Tänud eixile nii töö kui ka paari jupi eest!

Muudetud , muutis bergo

• 4 nädalat hiljem...
  • 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_46247

Pikalt ei tahtnud auto mingit tähelepanu peale kallamise ja tallamise ning aeg ajalt ka pesemise. Nüüd siis oli vaja esimesi pidureid kõpitseda ja puhastada natuke ning vahetatud sai ka üks esimene rattalaager (nüüd on mõlemad uued). Lisaks hakkasid summuti kinnituskummid otsa saama, nii et 2 tükki sai uued külge, et summuti ikka omale kohale jääks.

Mootoris sai ka natuke parandusi tehtud, nimelt võttis lisaõhku gaasiklapi ja kollektori vahelt. See sai korda. Nüüd ka õiged 2,5 pihustid peal koos õige rõhuregulaatoriga. Minek ka natuke paranes selle võrra. 2,0 omad ikka ei tootnud piisavalt.

Üldiselt on seega palju sõidurõõmu ja natuke ka mässamist. Nagu vana autoga peabki. :)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.