HĂŒppa postitusse
Postitatud
comment_55263

Tere

Tekkis kĂŒsimus, kas uutele riietele oleks soovi.LĂ€heks siis suvele vastu uute riietega?

Seekordne kujundus on tagasihoidlik, toodeteks on t-sÀrgid ja pusad. Lisaks fliisi varjant

Ennem kui saaks kÀiku lasta hinnapÀring on vaja teada,soovijate arvu ja milliseid tooteid keegi soovib :)

Selline on siis kujundus, tekst jÀÀb seljale ja bmw embleem paremale poole varrukale:

post-467-0-82436900-1358875918_thumb.jpg

Seekord on ĂŒks kindel kujundus :)

http://www.shirt24.ee/  - siit tuleks siis tootevalik ja tegemine.. Seekord ei tee enam Fifaas :)

Andke aga kÔva hÀÀlega teada,kes on kindlad soovijad ja millised tooted oleksid enamusele sobilikud :)

TĂ€nud: Laura ja Ranno

EsiletÔstetud vastused

• Autor
comment_55266

Laura ; Ma just see kord mÔtlesin,et jÀtan klubilogo vÀlja aga kui tuleb ikkagi enamuse soov saada klubi logo ka siis loomulikult lasen selle ka peale panna..

hea oleks kui paneksid ka nt oma pusa ja t-sĂ€rkide eelistuse kirja, siis saan ĂŒlevaate mis tooted osutuvad kĂ”ige populaarsemateks :)

comment_55269

Hetkel huvitaks selline pusa "North pika lukuga fliis" Kapuutsidega mul meeletult palju  tahax nĂŒĂŒd ilma.

Kas see 20euri pusa hind kasvad vÔi hulgitellimusega vÔib ka alla minna ?

edit: ja klubi logo vÔiks ka olla ees. aga vÀike, mingi 5x5 max suuruses.

Muudetud , muutis Leks

• Autor
comment_55271
Hetkel huvitaks selline pusa "North pika lukuga fliis" Kapuutsidega mul meeletult palju  tahax nĂŒĂŒd ilma.

Kas see 20euri pusa hind kasvad vÔi hulgitellimusega vÔib ka alla minna ?

Hetkel ei oska seda öelda kas kahaneb. Kui juhtub, niiet on rohkem soovijaid sellele fliisile siis vast saan isegi miskit Àra rÀÀkida seal.

Aga kasvamise poole pealt, oskan seda öelda, et tuleb juurde trĂŒki raha ja vĂ”ibolla ka programmeerimise summa..  Teen kĂ”ik selleks,et summad jÀÀksid normaalsuse piiridesse :)

Laura : Selge, hakkan siis seda klubi logo nikerdama :)

Muudetud , muutis ranzzz

comment_55274

Naine: dream-(umarkaelusega-pikkade-varrukatega-sark) valge M 1tk

Laps: Regent Kids(Tavaline t-sÀrk) 4a Valge 1tk

Mees: Player Polo sÀrk valge M 1tk

Regent tavaline T-sÀrk M Must 1tk

Story kapuutsiga vabaaja jakk L Must 1 tk

Mulle meeldiks suur logo seljale aga tuleb kuhu tuleb.

Muudetud , muutis m20b20

• Autor
comment_55288

Oleneb.. Leian, et need t-sĂ€rgid mis viimati tehtud on ju siiani okey? ja samuti ju osadele pusadele sai trĂŒki ette tehtud, kuidas nendega lood on?

Loomulikult nÀeks tikand vast ilusam vÀlja aga seekord olen palju palju tööd teinud selleks,et valgeid ÀÀri asjadele ei jÀÀks.

Miks sai see firma valitud,kuna sellel on paremuselt teine toote valik ja trĂŒkile mitut eri varjanti.

Kahjuks tÔesti seekord enam Fifaaga nÀrve kulutada ei taha :(

SellepĂ€rast see teemagi,et vaadata ja arutada, kas on ĂŒldse mĂ”tet.. Esimene hinnapĂ€ring on mul saadetud koos kĂŒsimustega,eks nĂ€ha ole mis vastavad

(Laura)

comment_55291

Olen jÀlle siis uue firma otsingutel.. See antud firma teeb tikkimist ka  http://www.artke.ee/index.php?go=prd&cat_id=74&open=TEKSTIILIST_TOOTED

hindasid ma ei tea,pole kirjutatud.. teen esialgselt mÔnedele sÀrkidele hinnapÀringu ja siis vaatab edasi.. Osad on samad tooted  mis teema alguses mainitud firmas

comment_55298

Mina nĂ€iteks saaksin uurida palju vĂ”ib tikand maksma minna seal kontoris, kus mina nahatan oma asju. Aga neil pole riide valikut. Kui nĂŒĂŒd teha sellise asja, et ostame nĂ€iteks vajalikud riided ĂŒhes kohas hea hinnaga Ă€ra, ja saadame neid teisse kohta tikkimisse. Vb olla tuleb odavam vĂ€lja. Kuid aga pisut keerulisem.

comment_55300

Ega ta vĂ€ga odavam ei tuleks.. sest kui tellida mĂ”lemad asjad ĂŒhest firmast saan ma Ă€ra rÀÀkida allahindluse riietele..

Kui aga hakata tegema kahe firmaga siis ongis ee ajakulu on tunduvalt suurem ja hnnad jÀÀksid suht samaks, sest kuna tegu on nn eriliste sÀrkidega siis meie logosid,tekste neil arvutis pole, ehk siis peab hakkama programmeerimis tasu maksma. Mis on asja juures kÔige kallim :(

Aga ma uurin tÀna sellest teisest firmast,mis tikandeid teeb , vÀhe tÀpsemalt kuidas ja mis moodi :) Kindlasti annan sellest teada

comment_55304

Paneks ka ennast listi;

Story vabaajajakk

Navy

XXL (kui on vÀikse eruooplase XL)

Mix (kahevÀrviline sÀrk)

Must/valge

XL

Regent Kids

Royal sinine

4a.

Eriti Àss oleks kui klubilogo Ôlale saaks  :P

Aga eks ta tuleb nagu tuleb...

Millal maksta tuleb ?

Are

Muudetud , muutis Metalheart

comment_55317
Paneks ka ennast listi;

Story vabaajajakk

Navy

XXL (kui on vÀikse eruooplase XL)

Mix (kahevÀrviline sÀrk)

Must/valge

XL

Regent Kids

Royal sinine

4a.

Eriti Àss oleks kui klubilogo Ôlale saaks  :P

Aga eks ta tuleb nagu tuleb...

Millal maksta tuleb ?

Are

Klubilogo tuleb vasakule rinnapeale :)

Maksmisega ootame natuke teen siin kahe firmaga lÀbirÀÀkimisi :)

Kommenteerimiseks loo konto vÔi logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nĂ”ustute meie kĂŒpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad kĂŒpsiseid, sealhulgas analĂŒĂŒsi, isikupĂ€rastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kÔrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.