Hüppa postitusse
Postitatud
comment_12231

Tere

Võtsin siis teekonna ette ja ostsin 26.08.2010 e30 endale ka ära:)

Väljalase autol siis 89 aasta.

Passi järgi mootoriks 2.0 aga peal on 2,5

auto ostsin siis Abja-paluojast kasutaja Volde käest:)

Eks natukene tegemist veel on

Oleks vaja: tagastanget,uusi rehve,udutulesid, logareid,-muud nagu ei oskagi hetkel mainida. Plaanis osta ka täiesti uus katus

Kui kellegil juhtub olema 215/40-45/17 rehve siis võib teada anda

samas oleks vaja ka tagastanget ja udukaid

Plaanis paigaldada M-tech 2 spoilaring.Auto jääb plaani kohaselt talveks ka seisma ja siis selle aja jooksul saab selle ka teoks teha:)

img8030.jpg

• Vastuseid 137
  • Vaatamisi 17,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_5387

Terv. selline jama et spidokas ei tööta....vahepeal hyppas yles alla siis hoidis kiirust ja siis jäi kusss......nibisin diffri kyljest juhtmeid ja töötas nii yle nädala ja nyyd jälle vaga....panin uued juhtmed(otsast kuni 15 cm ) vahetasin ära aga ikka vaikus....kas sellel anduril on eraldi kaitse ka seal plokis kuskil või kuulub ta millegagi ühte?

Kui keegi oskab midagi pakkuda siis andku teada:D

• Autor
comment_5227
Eila sadamast välja liikudes, liikus üks punane Cabrio sadamasse. Ära lapitud/kiletatud tagaklaasiga, olid see sina? :D
Mina see olin....Uus katus koos korraliku klaasiga tulemas nii et ei ole hullu:D Millega ise liikusid?
  • Autor
comment_4955

terv üle pika aja....nagu tavaliselt juhtub enne tähtsat kuupäeva ikka midagi :P krdi esimesed rattalaagrid otsustasid oma tööd lõpetama hakata just siis kui vaja 21sel eesti minna:S aga ehk saab homme korda:D küss siuke et palju need maksta võivad?

IMG0037A.jpg

veits hägune aga mis teha :P

minu e30 ja sõbra pontiac gto 6.0:D

• Autor
comment_4731
Kuradi mis väega see laager ära läks, mina panin sinna alla tutika laagri(kunde poolse) ja ise vist 1k kilomeetrit lasin läbi. Imelik jh sellesuthes ei ostnud just kõige odavamat sinna kah. :roll:
Vahetasin nii juhipoolse kui ka kunde poolse laagri ära esimesed ja nyyd vaja vahetada tagumised....sai tehtud ka õlivahetus ja uued küünlajuhtmed kuna kaks juhet olid kuhugi vasty käinud ja ära sulanud:D Panin uued nii kinni ka nagu peab mitte nii nagu varem oli :P
  • 1 kuu hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.