Hüppa postitusse

K:kunas linnapeale läheb?->23.05 kell 20oo alecoq areena

Soovitatud postitused

ilmad kenad. võiks äkki korrata seda liikumist mis eelmine kord oli? ma ikka vahest käin õhtuti linna peal ja üksi igav. ajaks mingi pundi kokku äkki? samas tegevus ei pea olema üldse autodega seotud olema minupoolest võib kasvõi rattaga sõitma minna vms...

avatud arvamustele

PS: moded ärge seekord pealkirjaga jamage palun

• Vastuseid 69
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Teemas enim postitanud

Teisipäeval vast isegi jõuaks kah kohale (seda siis 328i'ga) aga kindlasti mitte varem kui 19.00 - teisipäeva hommikul läheb auto sumpsi tegemisse ja vaevalt et ta varem valmis saab...

PS! Kus kurat asub alecoq areena?

..ehk siis alecoqi jalkaväljak mis asub kristiines ( suhteliselt lähedal kristiine keskusele ainult teispool raudteed)

map5lm.th.gif

See suur punane ring peaks õige koht olema :)

..ehk siis alecoqi jalkaväljak mis asub kristiines ( suhteliselt lähedal kristiine keskusele ainult teispool raudteed)

map5lm.th.gif

See suur punane ring peaks õige koht olema :)

väike loll küsimus aga saaks keegi öelda mis tänavat pidi sinna parklasse saab :oops: ei viitsi seal tiirutada mööda raudteed ja otsida kust üle saaks.(pole kunagi käinud seal)

saame ikka...autodel katused ja kui sajab saame seal kokku ja otsime siis koos linnapeal tiirutades mingi katusealuse. ma juba leppisin sõbraga kokku ja tulen mõlema autoga mis mul linnas on.....rohkem masinaid. ärme ära küll jäta, mis see vihm ikka mehele teeb :?:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus