Hüppa postitusse
Postitatud
comment_13287

olen selline naljaka päritoluga poiss, kes on pärit kihnust, aga elan ise sindis. Eelmisel talvel (09/10) ostsin nõbu käest rullika, see auto on palju kannatada saanud, aga raibe läheb hullult hästi edasi. hinnaks oli 500.- mis oligi suurem põhjus, miks ma selle ostsin. Ennem mulle väga buumerid ei meeldinud. Plaan oleks seda korda teha. Siit tulebki küsimus, et kas kellelgi oleks mõnda mootoririkkega autot üle või mõnda enam-vähem kere mõistliku hinnaga müüa? Lisan pildid ka , aga ma pean need ennem hankima.

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_13286
olen selline naljaka päritoluga poiss, kes on pärit kihnust, aga elan ise sindis. Eelmisel talvel (09/10) ostsin nõbu käest rullika, see auto on palju kannatada saanud, aga raibe läheb hullult hästi edasi. hinnaks oli 500.- mis oligi suurem põhjus, miks ma selle ostsin. Ennem mulle väga buumerid ei meeldinud. Plaan oleks seda korda teha. Siit tulebki küsimus, et kas kellelgi oleks mõnda mootoririkkega autot üle või mõnda enam-vähem kere mõistliku hinnaga müüa? Lisan pildid ka , aga ma pean need ennem hankima.
kurat ma lisaks pilte ka aga ma ei oska :D
  • Autor
comment_13179

eiei, mõte oli siiski mootor korralikumale kerele visata.

Kihnus vedeleb üks 325 mootor, saan sealt küljest uue veepumba, selle ratta ja ka ventika, mis veepumba küljes on, loodan, et sobib.

Juhtus väike probleem ka, käisin paarutamas, ja auto hakkas purtsuma, ei võtnud enam korralikult pöördeid üles(üle 2000 ei läinud). arvasin, et kütteviga on. Valasin kütet juurde, siis läks benapump rikki, vahetasin selle ära, kuid auto ei taha ikka tööle minna, sejärel puhastasin küünlaid, ikka mitte midagi, minu mõistus ei hakka peale.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_12541

nii, sain nüüd masina tööle, pärast paari päeva sõitu avastasin, et mul on mitu korda paigatud karteripõhi all ja see on hakanud nirisema. Kisun põhja alt ära ja paikan korralikumalt. tõstsin oma mazdast tõmmi ka bemmi ümber. 600w võim ja 500w subakas. Ma arvasin, et mazdas annab paremini, kui bemmis aga ma eksisin. Ma ei saa aru, kuidas bmw-dele niihästi sisse kostub. peksin selle puuaugu ka autost välja. nüüd nääb buumerimoodi välja juba .

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.