HĂŒppa postitusse

323i '86 - Daniel

olen selline naljaka pĂ€ritoluga poiss, kes on pĂ€rit kihnust, aga elan ise sindis. Eelmisel talvel (09/10) ostsin nĂ”bu kĂ€est rullika, see auto on palju kannatada saanud, aga raibe lĂ€heb hullult hĂ€sti edasi. hinnaks oli 500.- mis oligi suurem pĂ”hjus, miks ma selle ostsin. Ennem mulle vĂ€ga buumerid ei meeldinud. Plaan oleks seda korda teha. Siit tulebki kĂŒsimus, et kas kellelgi oleks mĂ”nda mootoririkkega autot ĂŒle vĂ”i mĂ”nda enam-vĂ€hem kere mĂ”istliku hinnaga mĂŒĂŒa? Lisan pildid ka , aga ma pean need ennem hankima.

EsiletÔstetud vastused

• Autor
olen selline naljaka pĂ€ritoluga poiss, kes on pĂ€rit kihnust, aga elan ise sindis. Eelmisel talvel (09/10) ostsin nĂ”bu kĂ€est rullika, see auto on palju kannatada saanud, aga raibe lĂ€heb hullult hĂ€sti edasi. hinnaks oli 500.- mis oligi suurem pĂ”hjus, miks ma selle ostsin. Ennem mulle vĂ€ga buumerid ei meeldinud. Plaan oleks seda korda teha. Siit tulebki kĂŒsimus, et kas kellelgi oleks mĂ”nda mootoririkkega autot ĂŒle vĂ”i mĂ”nda enam-vĂ€hem kere mĂ”istliku hinnaga mĂŒĂŒa? Lisan pildid ka , aga ma pean need ennem hankima.
kurat ma lisaks pilte ka aga ma ei oska :D

kui huvi on siis miks mitte teha !!(Y)

mina omaltpoolt soovin edu ja suurt rahakotti seda lÀheb sul vaja:D

• Autor

eiei, mÔte oli siiski mootor korralikumale kerele visata.

Kihnus vedeleb ĂŒks 325 mootor, saan sealt kĂŒljest uue veepumba, selle ratta ja ka ventika, mis veepumba kĂŒljes on, loodan, et sobib.

Juhtus vĂ€ike probleem ka, kĂ€isin paarutamas, ja auto hakkas purtsuma, ei vĂ”tnud enam korralikult pöördeid ĂŒles(ĂŒle 2000 ei lĂ€inud). arvasin, et kĂŒtteviga on. Valasin kĂŒtet juurde, siis lĂ€ks benapump rikki, vahetasin selle Ă€ra, kuid auto ei taha ikka tööle minna, sejĂ€rel puhastasin kĂŒĂŒnlaid, ikka mitte midagi, minu mĂ”istus ei hakka peale.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor

nii, sain nĂŒĂŒd masina tööle, pĂ€rast paari pĂ€eva sĂ”itu avastasin, et mul on mitu korda paigatud karteripĂ”hi all ja see on hakanud nirisema. Kisun pĂ”hja alt Ă€ra ja paikan korralikumalt. tĂ”stsin oma mazdast tĂ”mmi ka bemmi ĂŒmber. 600w vĂ”im ja 500w subakas. Ma arvasin, et mazdas annab paremini, kui bemmis aga ma eksisin. Ma ei saa aru, kuidas bmw-dele niihĂ€sti sisse kostub. peksin selle puuaugu ka autost vĂ€lja. nĂŒĂŒd nÀÀb buumerimoodi vĂ€lja juba .

• Autor

Nonii, kÀigukast lÀks ja mul lÔppes viitsimine parandada seda autot. Kellel on vaja varuosi, see saab neid minukÀest osta soliidse summa eest.

• Autor

Mul oleks vist mÔttetu uut kasti sellele ostma hakata, kuna sidur on minekupeal, puksid ja amordid on lÀbi ja sellel on veel miljoneid pisivigu.

Mul oleks vist mÔttetu uut kasti sellele ostma hakata, kuna sidur on minekupeal, puksid ja amordid on lÀbi ja sellel on veel miljoneid pisivigu.

Uue siduri saad minu kÀest hea hinnaga. :P

Kommenteerimiseks loo konto vÔi logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nĂ”ustute meie kĂŒpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad kĂŒpsiseid, sealhulgas analĂŒĂŒsi, isikupĂ€rastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kÔrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.