Hüppa postitusse
Postitatud
comment_14952

Sai siis soetatud kasutajalt Kepp endale ka esimene e30 tüüpi sõiduauto. Esmamulje on üsna paljulubav kere enamvähem täitsa okei. Tehnika tundub ka päris okei olevat kuigi nipetnäpet tahab ikka timmimist.Nimelt siiani avastanud parempoolne peegel ei taha nupu korraldustele alluda, peab üle vaatama. Mootor jätab vahele täpsemalt 1 silindritest, loodame et piirdub küünalde , juhtmete või jagaja kammiga, et poleks otseselt kaanes viga kuna see natuke kallim lõbu.Eks varsti saab ka värskeid pilte ja hoian ka siinset rahvast oma tegevustega ja auto käekäiguga kursis.

• Vastuseid 126
  • Vaatamisi 21,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_13888

Täna sai siis differ lõpuks alla. Esmamulje on pehmelt öeldes "tuus", suunurgad kiskusid sellise vihmase õhtupoolikuga küll kõrvade poole aga siis jälle kukkusid sest punane hakkas põlema :D. Muidugi ei unusta tänada diffrimüüjat ja kodukandi venda kellelt sain kaane mis paistab täitsa enamvähem olevat niiet aitäh.

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_12823

nonii pole ammu miskit kirjutanud, vahepeal tehtud.

uus tühikäiguklapp

kulmud ette pistetud mingid

soetatud kasutaja GTAallegra (võin eksida täpse nimega maru raske kasutajanimi ei püsi meeles, aga tänud talle nende eest) käest opel manta recarod, tuleb veel sisse aretada

auto vahatatud ja plastikosad värskendatud

muud nipetnäpet ka aga hetkel kohe ei plahvata

• Autor
comment_12728

Eile sai lõpuks pika nuputamise ja pusimise peale need manta recarod sisse, istmed väga mugavad. Kinnituse lahendasin nii et lõhkusin siiniosa kupee tavaliselt istmelt alt ära natuke nelikant toru ja keevitust ja valmis ta oligi. Kahjuks üles alla ei saa liigutada aga kõrguse panime paika ja edasi tagasi liigub ilusti. Mina olen rahul. Täna siis arvatavasti tellib ebayst chipi ka ära.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_12577

just... mul olid mingid isetehtud ees aga mõtlesin et pullipärast prooviks neid, kes teab kumb nüüd parem lahendus on...kui üle viskab vahetab tagasi teiste kulmude või originaali vastu. Ma ei tea vast oleks kena kui oleks ikka kerevärvi ka.

• Autor
comment_12558

Nagu öeldake esimene läheb ikka aiataha. Järgmine kord olen targem , aga ega hetkel ei taha lahti ka neid kookida enam, hetkel 100 muud tähtsamat asja mille kallal pead vaevata. Alt ääred kellegi eelmise poolt mastiksiga tehtud who knows kui kunagi värvimiseni jõuab siis teeb inimlikuks , aga ei praegu puhastasin ära ja panin uue mastiksi nüüd ilus must aga seda tegin alles täna.vot

• Autor
comment_12553

Nonii täna sai veits osturallit tehtud, sebisin alpine type g kompod ette koos tweeteritega ja filtritega. Sai ostetud veel gardaani vahepukk uus ja ¹arniir ka. Kõlaritest niipalju et just lõpetasime ühendamise ja nüüd on raadiot ka kuulda nii et ei pea lapsel kõrvakilesid purustama. Timm värk.

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_11238

Vahepeal ühtteist juhtund siis. Auto sai vahepeal aeda seisma jäetud kui uuesti käima tahtsin panna oli sidur ära kadunud, hakkasin lahkama ja vahetasin kohe ka peasilindri ära ... kui kanalipeale sain siis sain aru et olen ,üle selle silindri vahetusega saand, kuna viga peitus hoopis töösilindris. Kohe lähen vahetan ka selle ära. Kuna chipitud mootoriga muutuvad alatasa erinevad kurvid väga lõbusaks eriti vihmaga, siis sai sebitud ka vähe asisem rool, et ilma võimuta oleks lihtsam lapata ja et rool istuks käes ilusti. Valitud sai OMP corsica 90mm sügav rool 350mm ümbermõõduga, tahtsin küll 330mm aga ilma võimuta võtsin ikkagi suurema. mingid pilti ka et aru saada mis rool on (PS. pilt on illustreeriv) DSCF0023.JPG

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_10759

Kindlustused ja möllud jälle olemas ning auto uuesti liikvel, mitte midagi erilist pole teinud, nipet näpet siit sealt ainult. Jagajakaas ja rootor said vahetatud. Suuremad plaanid järgmiseks kuuks väike tööde nimekiri mis tahavad tegemist:

*Koni ring

*bensiinipaak

*piduritorud ja üldse pidurid üle vaadata

*e36 võimuga latt

Kindlasti on midagi veel aga hetkel kiiruga ei plahvata kui miskit juurde tuleb eks siis saab ka juttu. Ahjaa talvekad said ka alla visatud.

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_10429

Pole midagi ammu kirjutanud, auto liigub ikka jõuliselt edasi pole seisma jäänud ega midagi. Täna sai masin viidud Renaldo juurde mäealusesse, tuleb alla torukollektor ja 2.5" väljalaske süsteem. Kui see tehtud siis varsti teeb ka kaanetööd ära. Eks vaatab kuidas ressursiga on, esialgu lõpetaks 1 asja ära siis vaatab edasi.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_10152

Pean tänama Nõmme linnaosa hästi organiseeritud teede heakorra eest ! Nimelt minu tänavat on see talv 1 kord lükatud ennem Monikat niiet võite ise arvata et millised on teeolud ja tänu sellele sain kohe aimu asjadest mis kiirkorras vaja vahetada.Jäin enda majaees autoga kinni ja tõmbas tagapiduri torud puruks. Lambda pole ka kohale jõudnud.

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_9828

Vahepeal pidurid okeiks teinud, õlivahetus sai tehtud, lambda all, sai ka truumus diagnostikas ära käidud pandi klapid paika ja kontrolliti üleüldiselt üle. Ahjaa vahepeal lasin ka plekkveljed laiaks keevitada 2x8" ja 2x7,5" ja ära pulberdada matt valgeks. Täna suurest igavusest vaatasin et pole ammu pilte lisand ma siis mõningad kiiruga tegin.

img0259oi.jpg

img0260ly.jpg

img0261eo.jpg

img0262eq.jpg

img0263se.jpg

img0265m.jpg

img0269ne.jpg

img0270jz.jpg

img0266yl.jpg

img0268p.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.