Hüppa postitusse
  • 0

324td ebanormaalne käitumine.


Kaspar L

Küsimus

Autoks 324td Touring 1992.

Hommikul sõitsin tööle, kõik OK. Õhtul panin kontori eest minema, tundsin, et auto kiirendab imelikult: madalalt gaasi vajutades kakub või jõnksutab kergelt kiirendusel. Peale selle ei tööta tujurikkuja normaalselt (mingil hetkel töötab täiesti suvaliselt, mingil hetkel töötab nii, et kui jalg kergelt gaasil on, on põhjas, ja kui gaasilt ära võtad, on nullis). Ka ei võta auto püsikiirushoidjat taha.

Muidu käivitub ja töötab normaalselt, tühikäik on ka OK.

Milles võib viga olla? Mida tasuks vaadata enne, kui autoga diagnostikasse pöördun?

Ette tänades,

Kaspar

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

El. pump peal? Kui jah, siis ilmselt el.pumba gaasiga mingi jebla, gaas peaks olema tal asendianduriga, või siis küttefilter umbes, igastahes küttekogusega mingi probleem on, küttefiltri võid profülaktika mõttes siiski ära vahetada, ei tee paha. :)

Muudetud , muutis heppar
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Asja teeb nüüd veel keerulisemaks see, et täna hommikul jahedas oli kõik jälle tip-top: tujurikkuja töötas, püsikas töötas, auto sõitis nagu pidi. Õhtul aga, kui auto oli parklas 8h päikese käes praadinud ja sees paras saun, kordus kõik uuesti.

Potekat kahtlustasin ise ka natuke. Siit küsimus, kas kellegil ei ole täna (15. juuni 2012) või homme Tallinnas pakkuda töötavat potekat, et proovida, kas asi on selles. Või on kellegil pakkuda mõnest remondimanualist takistuste/pingete väärtusi erinevate gaasipedaali asendite korral? Viimast küll väga ei usu. Igaljuhul, tel on 58 15 05 60.

Samas võib krutski ka hoopis mujal olla... :(

Muudetud , muutis Kaspar L
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Sain diagnostikast auto kätte. Arvuti näitas hoopis pöörete anduri viga. Peale nullimist ja prooviringi oli uuesti viga sees. Anduri takistus on aga õige. Ka on juhtpihusti juhtmed ilma isolatsioonita. Soovitati juhtpihusti korda teha ja kasutada proovimise meetodit: asendada ajud prooviks, korrastada/vahetada juhtpihusti ja kõige lõpus vahetada vändaandur.

Hakkan juppe otsima.

Kaspar @ nõutu.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus