Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ma ise veel ei ole kindel kuna samal päeval firma uue lao avamis pidu ja ei tea kas jõuan mustikasse kah :arrow:

• 2 nädalat hiljem...

Kas kellegil täna ka plaanis ka kohale veereda?

Ise astun veeren arvatavasti. 8)

E: Ei saa kahjuks tulla enam :roll:

Täna liigub keegi mustika alla?...ise veereks läbi küll :roll:

Aga räägime seekord ette ära siis juba, et järgmine nv koguneme kella 20-st mustika alla ja kui keegi viitsib siis võib pärast ka natuke liuglema minna.

Panid kohe *** tähtede aseme et muidu tunduks ropendamisena ?

Aga ilmselt küll kui juhuslikult mõnelt sõbralt autot ei laena..

Võibolla isegi olen kohal, eks näis, kas päkapikud panevad sussi sisse kutse või ei.

Ma ei ole päris kindel mis kell jõuan, sest laste jõulupidu kella 19:00ni. Kui jõuan siis tulen.

Kas ka kellegil plaanis 16.12.10 kohale ilmuda ?

Ise peaks auto taas kätte saama ja siis ikka kohal kah ma arvan.

Kahjuks ei saa ise ka tulla, imelikul kombel suutis käigukasti hoovastiku tross katki minna ja seega ei saa sõita. Tellisin ummist uue aga see jõuab alles jõuludeks :arrow:

Sai siis käidud ja tunnike istutudki kahjuks ei näinud ma kedagi ainult volvomehed jutustasid omakeskis :?

Asja hea külg see et auto sai jääkamakatest vabaks. :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus