P2hkel Postitatud 10. november 2010 Jaga Postitatud 10. november 2010 Arvatavasti kah kohal siis. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_L Postitatud 10. november 2010 Jaga Postitatud 10. november 2010 Ma ise veel ei ole kindel kuna samal päeval firma uue lao avamis pidu ja ei tea kas jõuan mustikasse kah Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_L Postitatud 18. november 2010 Jaga Postitatud 18. november 2010 Kas kellegil täna ka plaanis ka kohale veereda? Ise astun veeren arvatavasti. 8) E: Ei saa kahjuks tulla enam :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 25. november 2010 Jaga Postitatud 25. november 2010 Täna liigub keegi mustika alla?...ise veereks läbi küll :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 25. november 2010 Jaga Postitatud 25. november 2010 mina käisin aga kedagi polnud 20,30ne ajal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Riho Postitatud 27. november 2010 Jaga Postitatud 27. november 2010 mina sõitsin peale üheksat mööda ja unustasin, et midagi pidi toimuma, kuna lume torm ida-maadest tulles oli ikka hullumaja puhvet Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 27. november 2010 Jaga Postitatud 27. november 2010 Aga räägime seekord ette ära siis juba, et järgmine nv koguneme kella 20-st mustika alla ja kui keegi viitsib siis võib pärast ka natuke liuglema minna. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 27. november 2010 Jaga Postitatud 27. november 2010 Kuidas sina seda liuglemist teha kavatsed? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 28. november 2010 Jaga Postitatud 28. november 2010 Autoga ikka Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 28. november 2010 Jaga Postitatud 28. november 2010 F*** F*****iga? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 28. november 2010 Jaga Postitatud 28. november 2010 Panid kohe *** tähtede aseme et muidu tunduks ropendamisena ? Aga ilmselt küll kui juhuslikult mõnelt sõbralt autot ei laena.. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 28. november 2010 Jaga Postitatud 28. november 2010 Võibolla isegi olen kohal, eks näis, kas päkapikud panevad sussi sisse kutse või ei. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 29. november 2010 Jaga Postitatud 29. november 2010 eks ma tule ka siis oma masuudipressi näitama Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martink Postitatud 30. november 2010 Jaga Postitatud 30. november 2010 kaks delfiinikarva kupeed on ka ülehomme platsis. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 2. detsember 2010 Jaga Postitatud 2. detsember 2010 Ma ei ole päris kindel mis kell jõuan, sest laste jõulupidu kella 19:00ni. Kui jõuan siis tulen. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 8. detsember 2010 Jaga Postitatud 8. detsember 2010 Homme, keegi mustikale Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 8. detsember 2010 Jaga Postitatud 8. detsember 2010 tuleks isegi vast :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 9. detsember 2010 Jaga Postitatud 9. detsember 2010 Astun kah läbi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 9. detsember 2010 Jaga Postitatud 9. detsember 2010 Homme, keegi mustikale Kuhu sa mustikale lähed? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 9. detsember 2010 Jaga Postitatud 9. detsember 2010 Mina ka tõenäoliselt kohal kui teed kinni ei tuiska. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 9. detsember 2010 Jaga Postitatud 9. detsember 2010 mina kah kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_L Postitatud 13. detsember 2010 Jaga Postitatud 13. detsember 2010 Kas ka kellegil plaanis 16.12.10 kohale ilmuda ? Ise peaks auto taas kätte saama ja siis ikka kohal kah ma arvan. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 13. detsember 2010 Jaga Postitatud 13. detsember 2010 Sel nädalal kahjuks mina tulla ei saa, sest pole linnas. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tonu26 Postitatud 14. detsember 2010 Jaga Postitatud 14. detsember 2010 Plaanis on kas aga tervis lubab on iseasi :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_L Postitatud 14. detsember 2010 Jaga Postitatud 14. detsember 2010 Kahjuks ei saa ise ka tulla, imelikul kombel suutis käigukasti hoovastiku tross katki minna ja seega ei saa sõita. Tellisin ummist uue aga see jõuab alles jõuludeks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse