Lauri_L Postitatud 16. september 2010 Jaga Postitatud 16. september 2010 Kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 23. september 2010 Jaga Postitatud 23. september 2010 täna ka miskit toimub ve? :roll: :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 23. september 2010 Jaga Postitatud 23. september 2010 Hea küsimus. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 23. september 2010 Jaga Postitatud 23. september 2010 Hea küsimus. nii hea küsimus, et veeresin läbi sealt ja kedagi polnud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 23. september 2010 Jaga Postitatud 23. september 2010 Eee oli ikka... sina ju olid vähemalt üks auto oli järelikult Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
indrekE30 Postitatud 11. oktoober 2010 Jaga Postitatud 11. oktoober 2010 Kes homme õhtul kokku viitsib saada? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 11. oktoober 2010 Jaga Postitatud 11. oktoober 2010 Homme on teisip ? :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
indrekE30 Postitatud 11. oktoober 2010 Jaga Postitatud 11. oktoober 2010 Tean, aga mis siis Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 11. oktoober 2010 Jaga Postitatud 11. oktoober 2010 Mina. Kuna sain just auto käima siis nüüd ainult sõidaks.... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_L Postitatud 19. oktoober 2010 Jaga Postitatud 19. oktoober 2010 Kellegil plaanis neljapäeval 21.okt ka kohale veereda? Ise arvatavasti kohal. 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 19. oktoober 2010 Jaga Postitatud 19. oktoober 2010 Mul lõpuks auto sõidab ja tuleksin hea meelega. vblla jään veidi hiljaks ja jõuan 2030 aga kohale või siis läbisõidule tulen kindlasti. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 19. oktoober 2010 Jaga Postitatud 19. oktoober 2010 Võibolla tulen ka isegi läbi, pead ei anna muidugi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
matu665 Postitatud 19. oktoober 2010 Jaga Postitatud 19. oktoober 2010 Neljapäeval midagi toimumas ka ? Tuleks ka üle hulga aja piiluma. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 21. oktoober 2010 Jaga Postitatud 21. oktoober 2010 rullin ka läbi sealt siis :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 21. oktoober 2010 Jaga Postitatud 21. oktoober 2010 Mina kindlalt kohal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Zhaft Postitatud 21. oktoober 2010 Jaga Postitatud 21. oktoober 2010 Ma olin ka kindlalt kohal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 21. oktoober 2010 Jaga Postitatud 21. oktoober 2010 eeldatavasti sai kah kohal oldud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 21. oktoober 2010 Jaga Postitatud 21. oktoober 2010 Täna oli suht mõnus kogunemine, kuigi rahvast oli vähe, aga siiski juttu sai puhuda küll mõnusasti. 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 28. oktoober 2010 Jaga Postitatud 28. oktoober 2010 mina lähen täna igatahes. Loodan, et keegi ikka ühineb. Võtan kaasa ka ühe arvutilaua, sest seda läheb autoga sõites ja WIFI levialas alati vaja Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 28. oktoober 2010 Jaga Postitatud 28. oktoober 2010 Olin 19:45-20:20 seal aga kohal olid juhuslikult ainult 2 vene poissi, kes panid stanget ette ja siis läksid minema. Nii ma siis istusin seal oma arvutilaua ja terve hunniku Volvodega Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 28. oktoober 2010 Jaga Postitatud 28. oktoober 2010 Need volvod on seal igal neljapäeva õhtul Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 9. november 2010 Jaga Postitatud 9. november 2010 Käisin ka eelmisel neljapäeval Volvosid vaatamas. Olin täitsa üksi. Kas sel neljapäeval tuleks keegi minuga neid oivalisi autosid vaatama? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 9. november 2010 Jaga Postitatud 9. november 2010 Käisin ka eelmisel neljapäeval Volvosid vaatamas. Olin täitsa üksi. Kas sel neljapäeval tuleks keegi minuga neid oivalisi autosid vaatama? Ma tuleks küll üle pika aja kaema mis seal mustika all ka toimub Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_L Postitatud 9. november 2010 Jaga Postitatud 9. november 2010 Ma liigun ka arvatavasti läbi sealt. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 9. november 2010 Jaga Postitatud 9. november 2010 ~no eks tulen ka läbi siis jällegi....eelmisel nädalal sai kah korra läbi piilutud, siis oli volvo ja pisike hainina bemmide seltskond seal ainult .... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse