Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Hea küsimus.

nii hea küsimus, et veeresin läbi sealt ja kedagi polnud :P:D

• 3 nädalat hiljem...

Mul lõpuks auto sõidab ja tuleksin hea meelega. vblla jään veidi hiljaks ja jõuan 2030 aga kohale või siis läbisõidule tulen kindlasti.

Täna oli suht mõnus kogunemine, kuigi rahvast oli vähe, aga siiski juttu sai puhuda küll mõnusasti. 8)

mina lähen täna igatahes. Loodan, et keegi ikka ühineb. Võtan kaasa ka ühe arvutilaua, sest seda läheb autoga sõites ja WIFI levialas alati vaja :arrow:

Olin 19:45-20:20 seal aga kohal olid juhuslikult ainult 2 vene poissi, kes panid stanget ette ja siis läksid minema. Nii ma siis istusin seal oma arvutilaua ja terve hunniku Volvodega

• 2 nädalat hiljem...

Käisin ka eelmisel neljapäeval Volvosid vaatamas. Olin täitsa üksi. Kas sel neljapäeval tuleks keegi minuga neid oivalisi autosid vaatama?

Käisin ka eelmisel neljapäeval Volvosid vaatamas. Olin täitsa üksi. Kas sel neljapäeval tuleks keegi minuga neid oivalisi autosid vaatama?

Ma tuleks küll üle pika aja kaema mis seal mustika all ka toimub :arrow::D

~no eks tulen ka läbi siis jällegi....eelmisel nädalal sai kah korra läbi piilutud, siis oli volvo ja pisike hainina bemmide seltskond seal ainult :arrow: ....

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus