2Fast Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 Kas homme ka kogunetakse kuskil ? Ise arvatavasti EBK hängil lasnas Hesburgeri juures. Mul ka homme linna asja, oleneb ainult ajast ja kohast. Lasnamäe hessist ei tea ma paraku mõhkugi:D Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
S4ND3R Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 Mul ka homme linna asja, oleneb ainult ajast ja kohast. Lasnamäe hessist ei tea ma paraku mõhkugi:D Ma isiklikult arvan ka et kuskil kesklinna kandis või alecogil oleks rohkem lööki olnud... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 Aga mina ei tule......... vist Sest nagunii, keegi ei viitsi tulla.. Peaks vist klubi kirjad eemaldama autolt.... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 Sa oled jah rõve rullnokk nendega. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 No krt... E30 klubi ridades on palju inimesi ja autosi... aga kui paljud on kasvõi korra käinud kokkutulekutel ? Enamasti ikka alati oma sõbrad tuttavad alati kohal Mis on muidugi tore.. Aga mida või keda kardavad teised, kellel isegi oma auto teema üleval jne.. ?? miks neid näha ei ole kunagi ?? Ouk.. Sry fooor OT Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
2Fast Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 Pean kahetsusega teatama, et olen ka vähe koosviibimistele jõudnud, korra või paar vist. Aga talvel meil ju neid toimunud ja load sain alles novembris. Aga homme oleks käsi kui midagi toimuks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Lauri1 Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 Mul selline pann et ei julge tullagi kuhugi,sumbutaja löriseb,rooste kargab silma,ons siis ilus vaade? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Leks Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 mina näiteks ka pole kordai pole veel käinud, kuid tahan väga. teine asi on see, et peaegu kogu aeg kui kuskil miski toimub, olen tööl õhtust hommikuni. Näiteks homme olen 1800st tööl ja kuni 8ni hommikul Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 27. mai 2010 Jaga Postitatud 27. mai 2010 No kas täna hängib kuskil? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
S4ND3R Postitatud 27. mai 2010 Jaga Postitatud 27. mai 2010 Et ei olegi kogunemist jälle???? :? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
2Fast Postitatud 27. mai 2010 Jaga Postitatud 27. mai 2010 Päeval ei jõudnud arvutisse, igaks juhuks sõitsin alecoqilt läbi 8 aeg, seal kedagi polnud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
S4ND3R Postitatud 27. mai 2010 Jaga Postitatud 27. mai 2010 Päeval ei jõudnud arvutisse, igaks juhuks sõitsin alecoqilt läbi 8 aeg, seal kedagi polnud. Ega sa juhuslikult u 8.20 järve keskuse eest mööda ei sõitnud ??? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlpoiss Postitatud 27. mai 2010 Jaga Postitatud 27. mai 2010 Isegi mõtlesin et tulen aga täna olin õhtuses vahetuses tööl. Kui järgmine neljap. kuskil kogunetakse, siis olen arvatavasti kohal. 8) Praegult küll diisliga, kuid siiski e30´nega Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
2Fast Postitatud 28. mai 2010 Jaga Postitatud 28. mai 2010 Ega sa juhuslikult u 8.20 järve keskuse eest mööda ei sõitnud ??? Ilmselt olin küll mina, sest kohe peale alecoqi ma keila poole suundusin väikse ringiga. Isegi mõtlesin et tulen aga täna olin õhtuses vahetuses tööl. Kui järgmine neljap. kuskil kogunetakse, siis olen arvatavasti kohal. 8) Praegult küll diisliga, kuid siiski e30´nega Diisel on õige valik :idea: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
S4ND3R Postitatud 28. mai 2010 Jaga Postitatud 28. mai 2010 Ma olin sinuga suht kohakuti, sõitsin vaid nõmme ülesõidu poole tumehalli feiss sedaaniga... :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Raido Postitatud 29. mai 2010 Jaga Postitatud 29. mai 2010 Ma ei ole kogunemistele jõudnud, kuna maasikas on keretöödes Aga kui kätte saab, eks peab ka kohale vedama end Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlpoiss Postitatud 30. mai 2010 Jaga Postitatud 30. mai 2010 Ma olin sinuga suht kohakuti, sõitsin vaid nõmme ülesõidu poole tumehalli feiss sedaaniga... :twisted: minuga? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
S4ND3R Postitatud 30. mai 2010 Jaga Postitatud 30. mai 2010 minuga? Eiiii 2Fasti vagunit nägin... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
karlpoiss Postitatud 3. juuni 2010 Jaga Postitatud 3. juuni 2010 Täna nagu neljapäev :roll: Ise vb. isegi et jõuaks täna tulla, aga üksi ka nagu natuke igav passida Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 3. juuni 2010 Jaga Postitatud 3. juuni 2010 Las olla väikene vahe sees siis teeb uuesti miskit vähe suuremat. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 3. juuli 2010 Jaga Postitatud 3. juuli 2010 Mingi aeg oli vahe sees, aga ma arvan, et varsti hakkab jälle pihta see värk. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 15. juuli 2010 Autor Jaga Postitatud 15. juuli 2010 lähme parem ujuma :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 15. juuli 2010 Jaga Postitatud 15. juuli 2010 lähme parem ujuma :wink: pole paha mõte Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 22. juuli 2010 Autor Jaga Postitatud 22. juuli 2010 njuh.. ujuma keegi... ?? 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 22. juuli 2010 Jaga Postitatud 22. juuli 2010 Kuhu kohta Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse