Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Mul ka homme linna asja, oleneb ainult ajast ja kohast. Lasnamäe hessist ei tea ma paraku mõhkugi:D

Ma isiklikult arvan ka et kuskil kesklinna kandis või alecogil oleks rohkem lööki olnud...

Aga mina ei tule......... vist :D

Sest nagunii, keegi ei viitsi tulla..

Peaks vist klubi kirjad eemaldama autolt....

:lol::D:D

No krt... E30 klubi ridades on palju inimesi ja autosi... aga kui paljud on kasvõi korra käinud kokkutulekutel ?

Enamasti ikka alati oma sõbrad tuttavad alati kohal :D

Mis on muidugi tore..

Aga mida või keda kardavad teised, kellel isegi oma auto teema üleval jne.. ?? miks neid näha ei ole kunagi ??

Ouk.. Sry fooor OT :lol:

Pean kahetsusega teatama, et olen ka vähe koosviibimistele jõudnud, korra või paar vist. Aga talvel meil ju neid toimunud ja load sain alles novembris.

Aga homme oleks käsi kui midagi toimuks :D

Mul selline pann et ei julge tullagi kuhugi,sumbutaja löriseb,rooste kargab silma,ons siis ilus vaade? :)

mina näiteks ka pole kordai pole veel käinud, kuid tahan väga. teine asi on see, et peaegu kogu aeg kui kuskil miski toimub, olen tööl õhtust hommikuni. Näiteks homme olen 1800st tööl ja kuni 8ni hommikul

Päeval ei jõudnud arvutisse, igaks juhuks sõitsin alecoqilt läbi 8 aeg, seal kedagi polnud.

Päeval ei jõudnud arvutisse, igaks juhuks sõitsin alecoqilt läbi 8 aeg, seal kedagi polnud.

Ega sa juhuslikult u 8.20 järve keskuse eest mööda ei sõitnud :D ???

Isegi mõtlesin et tulen aga täna olin õhtuses vahetuses tööl. Kui järgmine neljap. kuskil kogunetakse, siis olen arvatavasti kohal. 8) Praegult küll diisliga, kuid siiski e30´nega :)

Ega sa juhuslikult u 8.20 järve keskuse eest mööda ei sõitnud :D ???

Ilmselt olin küll mina, sest kohe peale alecoqi ma keila poole suundusin väikse ringiga.

Isegi mõtlesin et tulen aga täna olin õhtuses vahetuses tööl. Kui järgmine neljap. kuskil kogunetakse, siis olen arvatavasti kohal. 8) Praegult küll diisliga, kuid siiski e30´nega :)

Diisel on õige valik :idea: :lol:

Ma olin sinuga suht kohakuti, sõitsin vaid nõmme ülesõidu poole tumehalli feiss sedaaniga... :twisted:

Ma ei ole kogunemistele jõudnud, kuna maasikas on keretöödes :D

Aga kui kätte saab, eks peab ka kohale vedama end :)

Ma olin sinuga suht kohakuti, sõitsin vaid nõmme ülesõidu poole tumehalli feiss sedaaniga... :twisted:

minuga?

Täna nagu neljapäev :roll: Ise vb. isegi et jõuaks täna tulla, aga üksi ka nagu natuke igav passida :D

• 5 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Kaka ujub inimene supleb. 8)

Ilmad on sellised olnud, et kõik kohad on supid :? vahel on selline tunnne, et väljas on jahedam.

Aga ma ei sa kahjuks tulla :cry:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus