MairoG Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 Kes seal hetkel on ? plaan ka kohale lennata Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 tulin hiljuti poest ja mul hakkab juba hea. Mul ei ole joomisest vaid sellest et ma olen haige migi 40 palavik köha nohu jne ... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Matu90 Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 40 palavik ja foorumis karm vana rsk Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 jajah,mul pudeli peal oli ka miski number 40 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 kohal käidud ja tagasi nüüd, miks kõik alati haigeks jäävad, kui kogunemine toimub ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mental Postitatud 7. september 2009 Jaga Postitatud 7. september 2009 kohal käidud ja tagasi nüüd, miks kõik alati haigeks jäävad, kui kogunemine toimub ? :D mina kodus angiinis suren Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 8. september 2009 Jaga Postitatud 8. september 2009 Noh ei ole hullu natuke vb liialdasin 39.8 palavik aga sattusin korra arvuti taha ja mõtsin et tulen läbi kogu aeg voodis kah ei viitsi olla. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 8. september 2009 Jaga Postitatud 8. september 2009 kohal käidud ja tagasi nüüd, miks kõik alati haigeks jäävad, kui kogunemine toimub ? Minagi käisin kohal üle pika aja ja ennäe imet .... Mairo ei joogi enam kogunemiste ajal õlut Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 8. september 2009 Jaga Postitatud 8. september 2009 Minagi käisin kohal üle pika aja ja ennäe imet .... Mairo ei joogi enam kogunemiste ajal õlut Jah, seekord ma ei joonud kodus õlut kusjuures mõtlesin avaks õlle aga siis tekis mõte, et krt peaks tulema kohale Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
valerka Postitatud 9. september 2009 Jaga Postitatud 9. september 2009 Asukohast niipalju ,et see on Nõmme Linnaosa valitsuse vastas oleva metsa äärne parkimis ala. Regiost äkitse leiab aadressi järgi, selleks : Nõmmekase 12. 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 9. september 2009 Jaga Postitatud 9. september 2009 Asukohast niipalju ,et see on Nõmme Linnaosa valitsuse vastas oleva metsa äärne parkimis ala. Regiost äkitse leiab aadressi järgi, selleks : Nõmmekase 12. 8) 12 ja 12b nagu me kohapeal olles tähele panime :D:D Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 Naised saunas rääkisid et peale kokukat olla mingi avarii toimunud???Mis värk on teab keegi? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 o oh ärge jamage isegi E30-neid vähe Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 Ise kokukast ei teadnud muffigi ja kohale siis ka ei osanud tulla...niiet kas too avarii teinud auto oli ka kokukal????ja kes juht oli? http://www.reporter.ee/2009/09/08/vabaduse-puiesteel-soitis-bmw-vastu-posti/ Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 no mida fuckkkkki :evil: no tra ma ütlen aaaaaaaaaaah Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 100% pole kindel aga kas see pole see sama auto, mis sõbrale järele läks ja kellel stange puudus? Kui on siis jah oli seal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 Suht masedav juhus :shock: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 jep varsti on huvitav neid kommentaare lugeda jne, mis on reporteri kodukal või kus seda videot veel näha võib Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 täpselt see sama auto oli jah. Minagi vaatasin ja vangutasin pead too sama õhtu kui kodus reporterit vaatasin. Ime ka polnud tegelt kuna auto oli soetatud mingid loetud päevad ennem seda kokkutulekut ja tolle seisukord oli suht nutune kaasaarvatud rehvid mis ei kannatanud üleültse kriitikat. Nagu mina aru sain siis kutil oli plaan seda reustareerima hakata aga ennem tuli oma ostust " mõnu " tunda. Pole vast mõtet targutada kuna igalühel juhtub, kuid kahju, et meie klubilisega oli tegu. No disrespect Ranno Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 kurb ta on aga see väide ,et pidurite rikke tõttu postpidureid kasutada? no anna kannatust..... automaatkast oli siis ,et käiguga hoogu maha ei saa? või lihtsalt sõidukogemus puudub? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 Kuuldavasti pole see tal esimene auto mis "terveks" jäi. Vääga kahju Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Matu90 Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 Rahu nüüd Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 11. september 2009 Jaga Postitatud 11. september 2009 osade jutust jääb mulje, et rullikaga ei tohi ketsigi lasta enam Ma nagu täna sain kurjustaval toonil sellise sahmaka juba, nosee posti sõitmine ja muu säärane on jah jamps aga krdi fa aaaa ma ei räägi rohgkem Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
valerka Postitatud 12. september 2009 Jaga Postitatud 12. september 2009 Eh pole midagi vahest läheb näpust. Järgmine kord targem Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mental Postitatud 13. september 2009 Jaga Postitatud 13. september 2009 niisiis lapsed kes homme tähepargis on ? mina ja valerka kindlalt mairo lubas tulla ja ta vend äkki Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse