Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Keegi esmaspäeval koguneb kah ? :D või pean ma üksi vastutuult mööduvaid ronge vahtima :lol:

Keegi esmaspäeval koguneb kah ? :D või pean ma üksi vastutuult mööduvaid ronge vahtima :lol:

ma tuleks küll, kui tööl pikalt ei lähe :)

Ära siis pikka päeva tee :lol:

üritan mitte teha jah... õnneks mul pole kodust palju tulla ka :) elan Marta ja Tondi tn. ristmikul

Täitsa tore oli!

Ja äkki edaspidi teekski mustikas kui ilmad kehvad?

Ja muidugi Kalevi masina hääled olid head seal all parklas. :twisted:

PS! Tahan kah e30 turbokat. :cry:

Täitsa tore oli!

Ja äkki edaspidi teekski mustikas kui ilmad kehvad?

Ja muidugi Kalevi masina hääled olid head seal all parklas. :twisted:

PS! Tahan kah e30 turbokat. :cry:

:D:lol::lol::lol:

Ma tean mida sa tunned :lol: sama siin :lol:

ma saan aru nüüd mix turbokat niiiiii väga tahetakse 8) 8)

väga hästi läks kalevi auto edasi kui olin kaardi lugeja kõrval :D 8)

ma saan aru nüüd mix turbokat niiiiii väga tahetakse 8) 8)

väga hästi läks kalevi auto edasi kui olin kaardi lugeja kõrval :lol: 8)

Kuhu sa ta siis juhatasid :D

kalev nagunii sõitsi tondi suunas ja minu kooli jäi tee peale siis kasutasin võimalust et saada teada mis tunne turbokaga sõita on 8)

Homme toimub ka midagi ? vihmase ja tuulise ilmaga mustika maa aluses parklas ? :D

A teeks siis mustikas seekord kah, õues nagunii sell ajal mingi jube mõõõnus vihmane ilm :D

mulgi masin seisab, aga vaataks korra kohale ikka... vist tuleb E30 club alternatiiv masinate kokkutulek. :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus