Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Graafik päris tihe, kuid proovin läbi astuda. Lubada midagi ei saa :roll:

aga teeks mida suuremat ennem talve nagu meil ühekorra õnnestus 8)

et lepiks mingi kindla kuu ja päeva kokku :oops: :D

aga teeks mida suuremat ennem talve nagu meil ühekorra õnnestus 8)

et lepiks mingi kindla kuu ja päeva kokku :oops: :D

Niah. see oleks lahe küll. Kuid kus ja millal? Asukoht suht tähtis kuna load hoiul ning tulemisega igati jännis :cry:

Ei võta sind linnas keegi vahele kui sa just mendi ette ei satu :D

Kruiisi ajal naguinii võimatu.

Ja mina olen endiselt lohh, tuleksin audiga kui tuleksin :lol: rullikas tekib ehk talvel alles

Niah. see oleks lahe küll. Kuid kus ja millal? Asukoht suht tähtis kuna load hoiul ning tulemisega igati jännis :cry:

Võtad ja paned sõbra rooli selleks hetkeks ja ise jood kõrval õlut. :wink:

Kui kruiis jm sellist toimuks siistahaks ise kah kohale tulla aga ennem on autoga natuke tööd vaja teha.

mina olen Täna seal hiiu tn. kõrval olevas pargis kohal :twisted:

NB! mingi olen 2 käega cruisi poolt 8)

peale eelmist nädalat peaks kõik kirjutama niimoodi ? :lol:

minagi korralikult kodus :D

Tagasi kodus, ning Mario sai natuke meeldivat sõitu ka tagasiteel :)

ja mitte vähe :D

aga se oli linnas sees "rahulik" sõit, maanteel võib se veel vingem olla 8) 8)

2,5 r6 the best

mnjaaa.... krt vaatan et mul oleks logistiliselt päris mugav tulla sinna...

eks paista kuidas ajaga lood on... äkki teeks ka viimase sõidu see aasta veel driftikaga... siiski kruiisile ilmselt ei roniks...

iseasi on muidugi see, kas see on seda väärt...

mina ka yhetykkis tagasi :D

tyra ma ytlen need mendid võix puhkuse võtte v midagi

värdjad ahistamise eest annan kohtuse nad varsti :lol:

aga kas keegi on ka sellel mõelnud et ennem talve se suur kogunemine ära teha kuna talvel kabriod ei liigu eriti 8)

kas teeb ikkagi siis A Le Coq areena parklas kogunemise ja lepiks kindla kuupäeva kokku kuna suht varsti varsti talv käes :?

minagi tolle ale coq-i poolt kuna esteks sinna kergem tulla (pea kõik teavad kus see asub) ja rohkem ruumi. :D

Seal vabaka pargis tekkis tunne nagu 15 aastasel kellel pole lube kindlustust ega midagi aga kokku tahaks saada ja ainuke võimalus ongi siis kuskil metsa sees :lol:

Kuna ma olen aru saand et suht paljudel on autod hetkel molekulideks siis arvatavasti see suur suve ära saatmis kogunemine ja peale seda ka cruis võiks toimuda kuskil okt. 12dal kuupäeval näiteks ?!? :roll: Siis peaks rahad olema üle laekund ja rahval jälle hea olla :)

just minu mõte et ka vaatasin kalendrit ja 12 okt tundub hea kuupäev aga kas ka teistele se sobib 8)

et võiks saada hea suure arvu autosi kokku

peale 10ndat sobib :D olen ka kohal kui enne laiali ei lähe ja kui läheb ja kokkutulek kaugel kusagil ei ole, tulen kasvõi jala...tagasi saan ikka kellegagi :lol:

Aga teeks siis uue teema selle jaoks ja kuupäev jääb siis 12 okt. Üritan kah saada kõik asjad valmis selleks ajaks.

Aga teeks siis uue teema selle jaoks ja kuupäev jääb siis 12 okt. Üritan kah saada kõik asjad valmis selleks ajaks.

Aga tee uus teema :D

12 okt on päris kaugel...

no se ongi hea kuna siis saab plaanid ette ära teha ja siis kõik vähemalt teavad et on tulekul midagi sellist ja paljudel on masinad laiali jne

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus