Hüppa postitusse
  • 0

M40 mootori kolvid


loonik

Küsimus

Sellele küsimusele on 12 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Tühi paanika

Suure tootjad nagu mahle ei hoia 24/7 365 selliseid asju ladudes. Toodavad mingi portsu, rullikamehed ostavad ära, saavad otsa. Hiljem ring kordub. 

Mahle ladu näitab, et planeeritud uus partii võiks saabuda tootmisest 17.12.2019, kuid see ei tähenda, et need kohe jõuavad poe letti, ning arvestades detsembri kuud, siis enne jaanuari teist nädalat ei toimu miskit.

 

Muudetud , muutis Leks
  • Meeldib 2
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Kolbide saadavusega on hetkel nii, et esimese remondi mõõt 84,25 on Mahle tehases olemas ning tarne umbes 2 nädalat. Enda jaoks olen aga ilusaks mõtelnud teise remondi ehk 84,50 mm kolvid. Lähevad Jaanuaris tootmisesse, ladu hetkel tühi. Väike võit on see, et kui puurida mootori plokk II remondi mõõtu  suureneb kubatuur tagasihoidlikud 22 cm3. 

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Jah, õige ta on. Ja mida sa loodad leida nende e30 moororite mõõtmisel mis kõik on sõitnud 300.000- 600.000 km? Et pole mingit kulumist? Arvestades praegust jõuluaega võib tõesti imede peale loota.

Tegelikult on nii plokk kui ka väntvõll käinud Kadaka teel vastavast töökojast läbi ning kenasti üle mõõdetud. Oleks ka I remodi mõõdust piisanud. Standard 84,0 kobide ja ainult uute rõngaste puhul jääb rõnga paisumispilu min. 0,5 mm. Ei aita ka remondi mõõdus rõngaste parajaks lihvimine 0,25 mm vahe peale kuna silindri sein kulub ovaalselt mitte radiaalselt. 

Matemaatiliselt on võit 1% ehk väga väike. Küll aga saab kap. remonditud mootor olema reaalselt oluliselt parem väsinud 9- 10 atm kompressiooniga veteranist.

 

Muudetud , muutis loonik
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus