Hüppa postitusse
Postitatud
comment_23401

Aega võttis aga asja sai :D ühesõnaga sai siis endale ka lõppudelõpuks see rull soetatud. Tegu siis Jyrx-i vana liikuriga :D Hetkel siis punane sedaan millel lukuaugud ja märgid kaotatud. Aknad ja katuseluuk vändaga. Sisu suht korralik ees is-i tekstiil sportistmed taga siis arvatavasti ise aretatud käetugi mis hetkel pole siis kruvidega kinni. Muidugi eriti edevad kroom rõngad on näidikute ümber :lol: Värv iseenesest on pleekind ja on näha et teatud kohad ntx kapott on mingi geeniuse poolt tavalise spreiga üle käidud aga muidu pole hullu :D taha isegi mingi antikas pandud. Mootor siis valdeku käealt üle käind.

Kuna auto väidedavalt oli 8 kuud niisama seisnud valvega parklas siis ex ikka mingid roostetäpid ole kaa aga ei midagi hullu, kere paistab kõva olevat.

Vigadest siis ka natuke. Välimised rooliotsad tuleb ära vahetada, pidurivõimendi pole ka enam oma esimeses nooruses mis siis läheb ka lähiajal vahetusse. Mis kõige nutusem on see et kütuse näidik ei tööta ja kesklukk jukerdab :/ Ex ta kunagi läheb ka keretöödesse aga see ei jää kindlasti sellesse aastasse.

Mõned pildid siis kaa :lol:

dsc00092un0.jpgdsc00096gv5.jpg

Täitsa õige tekst :wink: -->dsc00099ji9.jpg

dsc00105fl5.jpgdsc00101nb0.jpgdsc00108go0.jpgdsc00110ss4.jpgdsc00113wy3.jpgdsc00116ri7.jpg

Ühesõnaga ise olen rahul ja nokitseda ja mäsaata saan selle armukesega niiet küll ja veel :lol:

• Vastuseid 136
  • Vaatamisi 21,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

comment_22448
lepa sa oled ikka väga saiebiis vana siis ju :shock:

Oled muidu ise rahul, et suudad sõita täispeaga?

OT küll, aga ei suutnud vait olla, see postitus pani kohe kukalt kratsima.....

ma arvan, et seda ole meil kõigil kunagi juhtunud et ollakse vähe joogise peaga rooli istutud, või mis sina arvad impsupoiss :D

comment_22447
olen ka seda mõelnud et miks just eelistatakse kupee e30 et.loogiliselt ei saa kaalujaotus olla 50 50. eespool suur mootor, taga peale pagassi midagi, nojah paak ka tagapool.käisin just venna diisel e30 ülevaatusel.ja too tüüp ütles et vaata kuis bemm on kaalus.ise ka nägin et mõlema silla koormus oli võrdne.10 kilo vist erines.noo aga sedaan kere, ja pagass oli ka asju ilusti täis :D sellest see tuligi.

kupeega on lihtsalt kõikidel rullnokkadel lihtne driftida,sest esimene ots püsib paigal, ja tagumik on kerge ja liputab ilusti saba :) aga see pole põhiline eesmärk.

nii et paak täis ja raudtee relsi jupp pagassi. ja siis tuleb pidamine ka:)

miks sina siis kupeed eelistad:)

comment_22446

lepa:

ma ei tea veel praegu midagi eelistada, kuna olen ainult nelja ukselisega sõitnud.rääkisime siin ainult kaalujaotusest.....

ja juhin tähelepanu veel sellele, et enamus, kui mitte kõik, nii suures rallis, kui ka asjaarmastajate seas on ikkagi populaarne kupee keretüüp.midagi siis peab seal olema teitmoodi kui sedaanil. :D

lisaks muidugi sellele, et kupeest on ikka palju mõnusam sisse välja käija!!

comment_22445

ma arvan, et seda ole meil kõigil kunagi juhtunud et ollakse vähe joogise peaga rooli istutud, või mis sina arvad impsupoiss :D

Kõigepealt küsiks: kas ma tunnen sind?

Teiseks seda, et jah tõesti kahjuks on neid inimesi liigapalju, kes võivad selle asjaga halvas mõttes uhkustada, aga kas seda peab niimoodi välja kisendama ja näitama et see on mingitmoodi õige tegu? Pigem võiks seda enda teada hoida ja seda häbeneda...

Olgu aitab sellest jutust, kuna tegemist siiski võõra inimese auto teemaga!

comment_22442

Kõigepealt küsiks: kas ma tunnen sind?

Teiseks seda, et jah tõesti kahjuks on neid inimesi liigapalju, kes võivad selle asjaga halvas mõttes uhkustada, aga kas seda peab niimoodi välja kisendama ja näitama et see on mingitmoodi õige tegu? Pigem võiks seda enda teada hoida ja seda häbeneda...

Olgu aitab sellest jutust, kuna tegemist siiski võõra inimese auto teemaga!

sorry ranzzz et sinu teemat solgime, esiteks kas uhkustasin et on juhtunud selline asi siis minuga w?Teiseks ei ole koradagi maininud et see oli õige tegu.Kolmandaks sa ei tunne mind ja mina ei tunne sind ja võiks selle pasa jamise ära lõpetada jh.

comment_22441
lepa:

ma ei tea veel praegu midagi eelistada, kuna olen ainult nelja ukselisega sõitnud.rääkisime siin ainult kaalujaotusest.....

ja juhin tähelepanu veel sellele, et enamus, kui mitte kõik, nii suures rallis, kui ka asjaarmastajate seas on ikkagi populaarne kupee keretüüp.midagi siis peab seal olema teitmoodi kui sedaanil. :D

lisaks muidugi sellele, et kupeest on ikka palju mõnusam sisse välja käija!!

ok aga kui oled oma kupee korda ilusti seadnud ja esimesed rallid ära sõitnud siis tahan teada su komentaare sedaani ja kupee teel püsivuse kohta :)

• 1 kuu hiljem...
comment_21979

Täna sai siis see masin ka oma silmaga ülevaadatud 8)

ilus, kena masin :) reaalis minumeelest palju kenam 8)

Aga jah, need hääled :lol: nendega pead midagi ettevõtma :lol:

Liiga karm :lol:

Igatahes, kindlasti, edu ning jõudu ja jaksu sellega 8)

Eks trehvab millalgi kindlasti veel :lol:

Ilus "Clean look" välimus su autol 8)

väääägagi meeldib su masin :wink: :shock: 8) :lol::D:)

• Autor
comment_21976
Täna sai siis see masin ka oma silmaga ülevaadatud 8)

ilus, kena masin :) reaalis minumeelest palju kenam 8)

Aga jah, need hääled :lol: nendega pead midagi ettevõtma :lol:

Liiga karm :lol:

Igatahes, kindlasti, edu ning jõudu ja jaksu sellega 8)

Eks trehvab millalgi kindlasti veel :lol:

Ilus "Clean look" välimus su autol 8)

väääägagi meeldib su masin :wink: :shock: 8) :lol::D:)

Tänud :)

eks ma ikka üritan teda hoida nii nagu ma oskan ja suudan :wink:

aga jah ...järsku annab korraldada midagi 8)

• Autor
comment_21961

sai siis nüüd see nv ette võetud auto remont.

vahetatud said tagaratta laagrid, esimesed õõtsa puksid, rootor ja jagajakaas.

Pole ennem teind ja seepärast ka kulus tervelt 2 päeva aega nende tegemisex. Ntx tagaratta laagreid vahetasin 12h ilma tõmmitsateta, tõstukita ning pressita. Päris paha oli aga jah ...aega võttis asja sai :lol:

• Autor
comment_21957

Hetkel siis jalamees :cry: Väljalase hetkel tegemises. Hakkas jubedat häält tegema ning sai siis alla vaatama mindud ja avanes siis selline vaatepilt et kinnitus kohas (ploki kõrval) täpselt peale kinnitust laseb läbi. Sukk laseb läbi ja ennem lõpu pütti seal kus kaks väljalaske toru saavad ühex laseb ka veel läbi :? tagant on ilusti tehtav aga eest ... krt ei tia. Sai ka siis korra räägitud UM-i vendadega ja nad tahtsid nii mitu raha saada uue väljalaske eest et ma pidin per**li kukkuma :lol:

Kui see keevitus ei jää püsima siis tuleb toru kolle alla installida mis iseenesest ei ole ka paha mõte :roll:

comment_21950

Kui vanast asja ei saa ja kui uut otsid, siis vaata siia :lol:http://www.simons.se/Katalog/BMW/BMW_E30_325i_Avgassystem_Simons_Exhaust.htm

Proovi ära ja anna ka mulle teada, kuidas asi toimib reaalselt, endal tulevikus plaan soetada komplekt 079-K2

Kui jõuad ennem ära proovida selle kompllekti, anna teada :D tahaks teada, kas asi on väärt oma hinda või mitte :lol:

• Autor
comment_21945
Kui vanast asja ei saa ja kui uut otsid, siis vaata siia :lol:http://www.simons.se/Katalog/BMW/BMW_E30_325i_Avgassystem_Simons_Exhaust.htm

Proovi ära ja anna ka mulle teada, kuidas asi toimib reaalselt, endal tulevikus plaan soetada komplekt 079-K2

Kui jõuad ennem ära proovida selle kompllekti, anna teada :lol: tahaks teada, kas asi on väärt oma hinda või mitte :lol:

Teeme nii :D

• Autor
comment_21651

vahepeal siis nii palju tehtud et Kulmud said ette meisterdatud (üks on keskelt katki) need siis hetkel ajutine lahendus muidu tahax ikkagi bad-boy-sid ette :twisted:... tuhatoosis olev pirn sai vahetud ja võim koos väikse öörahurikkujaga sai siis pagassi loobitud :lol: :lol:

Tegemisse lähvad kohe kohe pidurid. Seal mingi kala ... arvatavasti lekib :S

Kesklukk kukkus ka muga jõudu katsuma et seegi tuleks kiiremas korras ette võtta :D

tegelt ma tahax uut antenni tihendit või midagi taolist. Vana lagunes kohe ära kui näpuga vastu läxin :lol:

• 3 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.