Postitatud 28. juuni 20186 a Niisiis, Täitsa tahaks teada, mida siin plekimeistrid soovitavad. Milline retsept oleks põhjaaluste paranduste katmiseks mõistlik? Mul juba mõistus sassis. Keevitatud detail: kas on sobilik? epokrunt--täitekrunt--mastiks? ja vajadusel keeviste tihendamiseks kasutada toda kerehermetsi? Või peaks katma ka happekrundiga?
28. juuni 20186 a Ei ole plekimeister aga otse plekile pane kas epo või happekrunt, täitekrunt läheb pahtline. Hermeetik on vist ka mõistlik peale krunti panna. Värvipoes oskab müüja kindlasti põjalikumalt rääkida.
28. juuni 20186 a Autor Polegi kodulinna poode uurinud, kus oleks spetsiom automaali tarbeid, aga oleks hea mote uurida. Tahtsin end natuke ennem siin valgustada.
28. juuni 20186 a Ma olen enda tarbeks 3-4 autot värvinud ja värvid ostsin kas devorist või värvifoorumist. Esimeses on odavamad värvid. youtube-s ka mitmeid huvitavaid värviteemalisi videoid kohanud.
30. juuni 20186 a Ma küll plekimeister pole, aga kui roostes pole alt, siis vast pole mõtet happekat panna.
30. juuni 20186 a Hapekat võib igal juhul sinna panna ..vahet pole, kas roostes või mitte Mina teen niimoodi: peatan haljal metallil roostesurmaga igasugused roostealged, pesen selle jäägid maha ning siis hapekas ja selle peale epokas, alles siis kui hapekas on korralikult ära kuivanud. Epoka peale läheb liitekohtadessse kerehermeetik ja kõige peale korralik kiht mastiksit
30. juuni 20186 a Autor Ma mõtlen ka, et parandatud koha ümber võib ju ikka pindmist roostet olla, et oleks vaja ka korraga see lähiümbrus üle katta. Muidu kui ainult keevitatud kohta värvida ning ümber oleva kergema roostega mitte tegeleda, poeb see ju kohe sinna uue värvi alla ja hakkab seda otstest lagundama.
Niisiis,
Täitsa tahaks teada, mida siin plekimeistrid soovitavad. Milline retsept oleks põhjaaluste paranduste katmiseks mõistlik? Mul juba mõistus sassis.
Keevitatud detail: kas on sobilik? epokrunt--täitekrunt--mastiks? ja vajadusel keeviste tihendamiseks kasutada toda kerehermetsi?
Või peaks katma ka happekrundiga?