Hüppa postitusse
  • 0

K: fl elektrisüsteemi kohta


sillufromIV

Küsimus

Jõudsin lõpuks elektrisüsteemi põhjalikuma uurimiseni.

Juhi jalutsis kõlariaugus on mu masinal mitu tühja pistikut ja üksikut juhet. Suuremad on kaks pistikut. Must ja valge. Must meenutab mingi keerulisema relee pistikut, jalgu umbes 7 ja need on eri nurkade all. Teine valge, klemme vast kümmekond.

Üks neist peaks olema keskluku relee pistik. Teine on ehk õlitaseme ja jahutusvedeliku taseme mingi relee või aju. Vedelikud on normis aga checkis motoroil ka kühlwasser põlevad vankumatult. Teistest veateadetest olen jagu saanud.

Nendest teistest vabadest pistikutest ei oska aga midagi arvata. Üks peaks tiiva suunatule ots olema veel. Pistikud (väikesed) on must (2 isast), valge (2 isast ja 1 tühi), sinine (1 isane klemm). Veel on üks emase isoleeritud klemmiga rohevalge juhe ja midagi kindlasti veel.

Paar klõpsu siin: http://album.ee/node/26270713/50294643

Kõrgemal on vaheseinale kinnitatud klemmikarp, kus pooled klemmid vabad.

Oskab keegi kindlapeale mõnele nimetatud vabale otsale "paari" ja otstarbe nimetada?

Muudetud , muutis sillufromIV
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 5 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Ei puutu need pistikud üldse check controli toimetamisse. viga otsi mootori pistikust( motoröl) , veateadet andvate andurite pistikutest või on viga andurites endis.

Pildil on keskluku mooduli pistik ja salongivalguse viiterelee pistik. Kahene must on valgustusega peegli pistik, üksikud pistikud on ukse massid (ei pea kõik küljes olema) ja alarm süsteemi pistik.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus