Hüppa postitusse

Coilover

Soovitatud postitused

Postitatud

ei hakanud uut teemat tegema aga küsimus selline: Kui ma panen e30-le taha coiloverid(amort koos vedruga) ja originaal vedru võtan vahelt ära, kas see võib kuidagi halvasti mõjuda õõtshoobadele?

Postitatud
ei hakanud uut teemat tegema aga küsimus selline: Kui ma panen e30-le taha coiloverid(amort koos vedruga) ja originaal vedru võtan vahelt ära, kas see võib kuidagi halvasti mõjuda õõtshoobadele?

Räägi parem mis coiliga on tegemist ning mis hinnaklassis?

Postitatud
õõts õõtsaks, amordikann pole ju ette nähtud autot kandma, juba niisama amordiga ainuüksi mädanevad ära need kohad.

Sõidetakse nendega ka ilma probleemita, kellel käed otsas teeb tugevdused lisaks,

see raha köömes coili enda kõrval :wink:

Postitatud

Sõidetakse nendega ka ilma probleemita, kellel käed otsas teeb tugevdused lisaks,

see raha köömes coili enda kõrval :wink:

No selge. Nagunii peab ülemised kinnitused natukene ümber tegema. Rauda juurde keevitadada oskan :P

Postitatud

Olin haige natuke aega ja tahaks ilgelt miljonit võita (hea oleks kui saaks eurodes).. Oskad aidata?

Kui minu nimi just passis pole siis vist ei ole, aga võin endale võtta, kui soovid ta mulle anda..

Ei tahtnud kedagi solvata, ega enda arust ka seda ei teinud.

Alati võib ju erasõnumi ka saata, ei tahaks teemat enam läbustada :)

Postitatud

üldiselt on ikka suurimaks teguriks coili valimisel kasutusala, tänavasõiduks

on suur lollus sellised asjad omale alla keerata, müüakse piisavalt häid amorte

ja vedrusid niisama eraldi ka. Kes teist muudab auto kõrgust iga nädala järel? :P

Postitatud

Colid madaldavad lihtsalt rohkem ja vw puhul nt maksab odava coili ring samapalju kui ühe ratta sport vedru ja amort kokku. E30'le kahjuks Jom ega muu odava firma coile vist ei pakuta.

Postitatud

tagumised coilid sobivad peaaegu 1:1-le. Vaja ainult amordi alumine kummipuksis olev metall puks vahetada m12 poldile sobiva vastu. Ülemine kinnitus sobib 1:1-le. Probleem võib tekkida selles et vedru võib kergelt vastu kere hakata käima.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus